TOP 7 drosmīgas idejas no «Grammy» tērpiem (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svinīgā ceremonijā Losandželosā sadalītas mūzikas industrijas prestižākās balvas «Grammy». Protams, ceremonija sākās ar košiem sarkanā paklāja zvaigžņu iznācieniem. Jāatzīst, ka arī šogad slavenības ieradās, drosmīgi tērpušās! Lūk, pāris ideju, kuras var iedvesmot arī tevi!

1. Drosmīgi šķēlumi! Jā, tas nav nekas jauns, bet šī uzdrīkstēšanās kopskatā ar konservatīvu un piesegtu kleitas augšdaļu rada harmonisku elegantu izskatu. Arī frizūrai ir liela nozīme: ja šķēlums ir īpaši dziļš, kompensē ar atturīgu matu sakārtojumu - kāpēc ne copi? Piemērs - Dženifera Lopesa, kura izvēlējās Anthony Vaccarello tērpu.

Foto: Reuters/AP/Scanpix

2. Drosmīgi tērpa akcenti. Šogad lielu uzmanību modes kritiķu acīs ieguva dziedātāja Florense Velša ar savu zaļi spīdīgo Givenchy vakartērpu, kura trijstūrainie dekori radīja interesantu kopskatu. Jā, modes kritiķi viņas tērpu burtiski pielīdzināja reptilim, tomēr domāju, ka šie drosmīgie akcenti, iespējams, ar mazāk ekstravagantu audumu, tērpu padarītu futūriski modernu. Kurš gan neatceras Džeksona klipu «Scream» ar melnajiem «nākotnes» džemperīšiem.

Florence Velča
Florence Velča Foto: Reuters/Scanpix

3. Drosmīgi daudz caurspīdīgu detaļu. Lai gan melns, tomēr ļoti krāšņs un drosmīgs bija dziedātājas Kellijas Roulendas tērps. Vakarkleitas caurspīdīgās detaļas atsedza gan mūziķes krūšu formas, gan citas auguma aprises. Tērps nepārprotami ir fantāziju rosinošs, tomēr nav nekā par daudz atsegta, lai to nosauktu par vulgāru vai nepiedienīgu.

Kellija Roulenda
Kellija Roulenda Foto: AP/ScanPix

4. Drosmīgi sarkans! Lai gan šāgada krāsa ir smaragda zaļa, sarkans vienmēr spēs to izkonkurēt - īpaši, ja tas ir pareizais tonis! Riannas koši sarkanā kleita bija kā uguns liesma, kura izcēlās un lika atskatīties. Uzmanīgai jābūt, pie sarkana tērpa krāsojot tikpat koši sarkanas lūpas, tomēr dziedātājai tas bija kā punkts uz «i» - viņa izskatījās burvīgi!

Foto: AFP/LETA

5. Drosmīgs dekoltē rotājums. Jā, Keitijas Perijas gaiši zaļās «Gucci» kleitas dekoltē zona piesaista skatienu, tomēr elegantais rotājums to padara aristokrātisku. Seksapīls un majestātiskums kopā liks jūsu tērpam izcelties!

Ketija Perija
Ketija Perija Foto: AFP/LETA

6. Drosmīgi ziedu motīvi! Dziedātāja Adele ir malacis - nemērot, kāds ir pašreizējais vidukļa apkārtmērs, viņa uzdrošinās tērpties ziedu motīvos, kas it kā optiski augumu padara apjomīgāku. Un kopskats ir rotaļīgi elegants!

Adele
Adele Foto: Reuters/Scanpix

7. Drosmīgas krāsas kurpes. Amerikāņu popzvaigznes Bejonsas Noulzas māsa dziedātāja Solanža Noulza apbalvošanas ceremonijā ievērojusi ne vien šā gada modes trenda krāsu - smaragda zaļo, bet klāt pievilkusi arī drosmīgas krāsas kurpes, padarot tās par fantastisku aksesuāru tērpam.

Bejonsas Noulzas māsa dziedātāja Solanža Noulza
Bejonsas Noulzas māsa dziedātāja Solanža Noulza Foto: Reuters/Scanpix
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu