Krievu spiedze Anna Čepmena debitē televīzijā

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Rudmatainā krievu spiedze Anna Čepmena debitējusi kā televīzijas raidījuma vadītāja, piektdien Krievijas telekanālā "REN TV" vadot iknedēļas raidījumu par neizskaidrojamām parādībām.

Pirmais stundu garais raidījums "Pasaules noslēpumi ar Annu Čapmanu" bija veltīts kādam bērnam Kaukāza republikā Dagestānā, kurš 2009.gadā piesaistīja svētceļnieku pūļus, kad uz viņa ādas parādījās Korāna vārsmas.

Raidījumā Čepmena bija redzama apmeklējot Maskavas centrālo mošeju, taču raidījuma lielāko daļu pavadīja studijā, jo veidotāji neriskēja viņu sūtīt uz vardarbības pārņemto Dagestānu. Lai arī viņa izmeta tādas frāzes kā: "Es esmu Anna Čepmena un es atklāšu visus noslēpumus", debija bija visai samocīta.

Kopš Čepmena kopā ar vēl deviņiem atmaskotiem krievu spiegiem tika izraidīta no ASV pagājušā gada jūlijā, viņa pacentusies nenogrimt aizmirstībā, pozējot apakšveļā vīriešu žurnālā "Maxim", tiekoties ar kosmonautiem un pieņemšanā pie Krievijas premjerministra Vladimira Putina kopīgi ar valsts līderi dziedot patriotisko dziesmu "S čego načinajetsa rodina" ("Ar ko sākas dzimtene"). Decembrī viņa sniedza savu pirmo televīzijas interviju valsts "Pirmajā kanālā", parādoties kādā populārā sarunu šovā.

Decembrī Čepmena pievienojās prokremliskajai jaunatnes organizācijai "Jaunā gvarde", kur viņa iecelta vadošā amatā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu