Chrysler 200 brauks uz Eiropu (13)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lancia

Fiat un Chrysler modeļu apmaiņas programmas ietvaros Eiropā nonāks Chrysler 200, kurš pēc okeāna šķērsošanas būs ieguvis nosaukumu Lancia Flavia.

Jau iepriekš ziņojām, ka Dodge Journey Eiropā tiks tirgots kā Fiat Freemont. Tam, ka šī modeļu pārdēvēšana nebūs vienīgā, apliecinājums ir jaunākās ziņas, ka jauno Chrysler 200 Eiropā pārdos kā Lancia. Auto būs pieejams gan sedana, gan kabrioleta formā un aizstās Chrysler Sebring. Oficiāli modeļa nosaukums vēl nav izvēlēts, taču Fiat un Chrysler izpilddirektors Detroitā norādījis, ka Flavia varētu būt laba versija. Vai tā tiks ieviesta dzīvē, uzzināsim jau pēc nedaudz vairāk kā mēneša Ženēvas auto izstādē.

Lancia modeļu klāstā sešdesmitajos gados jau bija modelis ar nosaukumu Flavia

Vidējās klases Flavia no Chrysler 200 atšķirsies gan vizuāli (citādāks radiatora režģis un bamperi), gan arī tehniski - Eiropā auto varēs iegādāties arī dīzeli un ar manuālo pārnesumkārbu, kas ASV modelim netiks piedāvāti.

Bez vidējās klases automobiļa Lancia Ženēvā prezentēs arī savu jauno flagmani Thema, kurš, kā jau ziņots iepriekš, patiesībā ir mazliet modificēts Chrysler 300. Tāpat Ženēvā varēsim redzēt Lancia minivenu, kurš veidots uz Chrysler Voyager bāzes, kā arī mazās klases modeli Lancia Ypsilon, ziņo Automotive News Europe.

Thema un Voyager Eiropā pārdošanā nonāks šā gada otrajā pusē, savukārt Flavia startēs nākamā gada sākumā.

Lancia klāstā jau reiz bija modelis Flavia
Lancia klāstā jau reiz bija modelis Flavia Foto: Lancia
Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu