Armani jaunā kolekcija: futūrisma spēle ar klasiku (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Džordžio Armani kolekcijas skate «Prive» tiek gaidīta īpaši augstajai modei veltītas modes skates «Haute couture» pasākumā, jo tā parasti nosaka slavenību stilu nākotnē. Protams, ne tikai sabiedrībā zināmas personas tērpjas Armani tērpos, ikkatrs var iedvesmoties un pašūt sev ko līdzīgu!

Šā gada skati Maestro Džordžio Armani demonstrēja «Dolby Theatre», un to apmeklēja tādas slavenas aktrises kā Hilarija Svanka un Uma Tūrmane. Iespējams, viņas Oskara balvas apbalvošanas ceremonijai, kura būs jau pēc pāris nedēļām, šobrīd noskata tērpus.

Armani ar Umu Tūrmani un Hilariju Svanku
Armani ar Umu Tūrmani un Hilariju Svanku Foto: AFP/LETA

Armani Prive skatē dominē kāds ļoti skaists un abstrakts aksesuārs - vārdos grūti nosaukt, ko šī diametrā šaurā caurulīte nozīmēja, bet

asociatīvi tā likās kā katra tērpa burvju nūjiņa.

Pats modes radītājs it kā esot iedvesmojies no karaļu scepteriem senās valsts kultūrās.

Foto: AFP/LETA

Kolekcijā vērojami daudzi austrumnieciski raksti, kuri lieliski izceļas uz atlasa un satīna audumiem. Tāpat grafiskās formas audumu drukas piešķir tērpam īpašu izsmalcinātību.

Kolekcijā spilgts uzsvars likts uz šaurajām legingveida biksēm, kuras, sakomplektētas kopā ar tuniku, kleitu vai bluzonu, «nezog» Armani eleganci un nepadara tērpu pārāk austrumniecisku. Armani eksperimentējot prot saglabāt savu rokrakstu. Tas šķiet aizraujoši, zinot Armani stilu, kuru raksturo lietišķums, konkrētas līnijas, klasika un gaumīga konservatīvisma elegance. Kolekcijas modeļos

dzimst sava veida jauns futūrisms, kurš ir tik, cik vajag, neapslāpējot pierasto Armani glamūru.
Foto: AFP/LETA

Interesants akcents kolekcijā ir noapaļotās piegriezuma līnijas - īpaši žaketēs un īso roku jaciņās.

Visas tērpu nianses radušās no vairāku valstu kultūrām, kuras modes dizainers iepazinis ceļojot. «Tā ir kā atbalss no visiem pasaules kontinentiem, to zemēm un kultūrām. Šīs atšķirīgās iezīmes nevar nepamanīt,» savu kolekciju raksturo Armani.

Foto: AFP/LETA

Vakarkleitu piegriezumi ir īpaši daiļi un daudzveidīgi, tā sniedzot iespēju ne tikai visām gaumēm, bet arī dažādu figūru īpašniecēm rast ko sev atbilstošu.

Kolekcija atklāja ļoti plašu garderobes spektru lietišķai sievietei.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu