Chrysler izmēģinās jaunu dizainu (19)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Chrysler

Chrysler ir nolēmis spert soli uz jauna dizaina ieviešanas taciņas, un pirmais modelis, kas iegūs jaunu seju, būs sedans 200.

Kompānijas galvenais dizainers Ralfs Žils norāda, ka «tie auto, kas ielās redzami tagad, neatspoguļo to virzienu, kurā mēs domājam». «Šobrīd varu pateikt tikai to, ka mēs tuvākajā laikā novērsīsimies no stilistikas, ko izmantojam tagad. Tas būs kaut kas pilnīgi jauns gan pēc sajūtām, gan arī pēc tā, kā mūsu auto izskatīsies. Sedanam Chrysler 200 dizaina jomā nebūs nekā kopīga ne ar vienu no līdzšinējiem markas modeļiem.»

Tāpat Žils atzīmējis, ka Chrysler negrasās atteikties no liela izmēra automobiļiem, kādi ir Chrysler 300C Dodge Challenger. Pēc viņa teiktā, Challenger tiek gatavota pamatīga atsvaidzināšana: «Tas faktiski ir vecākais modelis mūsu piedāvājumā gan salona apdares, gan izmantotās elektronikas ziņā, taču tam ir milzīgs potenciāls.»

Pēc Žila domām, jaunais Challenger markas faniem neliks vilties, vēsta Motor.ru.

Var atzīmēt, ka Detroitas auto šova ietvaros Chrysler prezentēja atjaunoto Jeep Grand Cherokee saimi, kas ieguvusi nelielus vizuālos uzlabojumus, kā arī jaunu astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu