Seksīgā «Mis Latvija 2010» atzīta par pasaules labāko defilē modeli (25)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Alises Miškovskas privātais arhīvs

Skaistumkonkursa «Mis Latvija 2010» uzvarētāja daugavpiliete Alise Miškovska un «Misters Latvija 2009» Jānis Verners piedalījušies starptautiskā skaistumkonkursā «Best Model of the World 2012», kas norisinājās Turcijas pilsētā Stambulā. Konkursā pavisam startēja 60 valstu pārstāvji – katras valsts modele un modelis.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» pievilcīgā Alise Miškovska stāsta: «Šajā konkursā ieguvu ļoti nozīmīgu titulu - «Best Catwalk model of the World», kas ir labākā defilē modele pasaulē. Labi panākumi bija arī nominācijā «Nacionālie tērpi», kur iekļuvu labāko tērpu desmitniekā. Tas, manuprāt, arī ir sasniegums, jo sacensties ar Latīņamerikas kristāliem un spalvām rotātiem grezniem tērpiem ir neiespējami. Uzvarētāja šajā nominācijā bija Argentīna, kuras tērps aizņēma laikam 1/4 daļu no visas skatuves.

Ar savu iegūto titulu tiku aicināta dalībai finālā konkursā «Best Model of the Universe 2013», kas norisināsies Argentīnā. Esmu saņēmusi arī darba piedāvājumus, kas saistīti ar manu karjeru daiļslidošanas treneres amatā. Konkursa organizatori no Argentīnas, uzzinot, ka esmu daiļslidotāja, piedāvāja man apsvērt iespēju piedalīties Argentīnas slavenajā TV projektā «Slido ar zvaigzni». Piedāvājums, protams, ir ļoti vilinošs, taču tas ir ilgtermiņa projekts, tādēļ es nevaru atļauties uz tik ilgu laiku atstāt savus slidotājus. Man ir pienākumi un atbildība viņu priekšā, tāpēc būs nopietni jāapsver šis piedāvājums.»

Vaicājot, kā Alisei izdodas sevi uzturēt tik lieliskā formā, jo šis nebūt nav viņas vienīgais starptautiska mēroga skaistumkonkurss, kurā daiļā daugavpiliete piedalās, viņa atklāj, ka tas ir pateicoties slidošanai. «Mana ikdiena norit ļoti saspringtā grafikā. Darbs daiļslidošanas trenera amatā prasa lielas zināšanas un atbildību. Pirmais treniņš daiļslidotājiem sākas 6.30 no rīta un pēdējais beidzas vien 20:30 vakarā. Katru dienu pavadu uz ledus no sešām līdz astoņām stundām. Tas ir pietiekoši, lai nodedzinātu liekās kalorijas! Visas brīvdienas pavadu izbraukumos ar saviem audzēkņiem, piedaloties starptautiskās sacensībās daiļslidošanā. Vecgada nogalē atgriezos no Latvijas čempionāta daiļslidošanā ar saviem audzēkņiem. Varu palepoties ar viņu sasniegumiem, kas ir arī mana darba rezultāts. Ar vairākkārtēju Latvijas čempionu Denisu Vasiļjevu un trim sudraba medaļas ieguvējiem - Darju Šatibleko (pagājušā gada Latvijas čempione), Danielu Roščiku un Alekseju Mazaļevski. Tas, protams, ir kaut kas ārpus skaistumkonkursiem, bet tā ir mana dzīve - ko es saucu par MY SECOND LIFE - LIFE ON THE ICE!» stāsta Alise.

Kas daiļslidošanas treneri mudina piedalīties starptautiskos skaistumkonkursos? «Pārstāvēt savu valsti starptautiska mēroga skaistumkonkursos ir mans pienākums valsts priekšā. Būdama «Mis Latvija 2010», uzskatu par nepieciešamu slavēt savas valsts vārdu ārpus tās robežām. Esmu radoša personība un aktīva. Daudzi gadi baleta studijā, vēlāk daiļslidošana un pēc tam skaistuma karalienes kroņi - dzīve ir jāpapildina ar brīnišķīgiem notikumiem un, protams, jāiezīmē savs vārds Latvijas un Daugavpils pilsētas vēsturē, lai mazbērni varētu lepoties ar mani un ņemt piemēru mērķtiecībai,» savu veiksmes stāstu atklāj Alise.

Aizvadītais 2012. gads viņai bijis ļoti spilgts: «Neskaitāmas uzvaras un piedzīvojumi ar saviem audzēkņiem starptautiska mēroga sacensībās. Lieliski personīgie panākumi un uzvaras skaistumkonkursos, veiksmīgie un emocionālie labdarības pasākumi uz ledus (ledus šovi, ko rīkoju kopā ar saviem audzēkņiem uz Ziemassvētkiem un Māmiņu dienu), daudzi realizētie mērķi - ceļojumi, daudz jaunu starptautisku draugu, svarīgi jauniegūti kontakti karjeras izaugsmei un neaizmirstamas atmiņas.

2013. gadu vēlos pavadīt vēl spilgtāk. Pirmkārt, gatavojos absolvēt maģistrantūru Latvijas Sporta un Pedagoģijas akadēmijā (kvalifikācija - vecākais daiļslidošanas treneris), pārstāvēt valsti vairākos starptautiskos konkursos, pacelt savu audzēkņu sportisko līmeni, attīstīties, gūt panākumus, palīdzēt cilvēkiem. Mana dzīves devīze: «Nav iespējams uzvarēt vienreiz uz visu dzīvi, jāuzvar ir katru dienu, jo panākumi nenāk pie mums paši, mēs ejam tiem pretī! Tikai ar šo devīzi saproti, ka nekas nav neiespējams!»

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu