Līdzjutēji krāpjas un Zvaigžņu spēles topā iebalso Aņisinu (9)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vadība balsojumā par gaidāmās Zvaigžņu spēlēs dalībniekiem koriģējusi tā rezultātus, jo vairāki līdzjutēji pašu rīkotā zibakcijā bija pratuši apiet balsošanas sistēmu.

Kā informē līgas pārstāvji, vairāku klubu līdzjutēji trešdien bija apvienojušies, lai veiktu zibakciju un nodotu vairākus desmitus tūkstošus balsu par saviem iemīļotākajiem hokejistiem.

Fani bija atraduši iespēju apiet balsošanas sistēmas ierasto kārtību, un dažu stundu laikā par hokejistiem tika atdotas vairāk nekā 15 000 balsu.

Šīs darbības rezultātā par balsojuma līderi uz brīdi kļuva bijušais Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītās Maskavas «Dinamo» komandas skandalozais uzbrucējs Mihails Aņisins.

«Ceturtdien nodotās balsis tikušas likvidētas un atjaunoti iepriekšējie balsojuma rezultāti - tādi, kādi tie bija pirms zibakcijas veikšanas,» vēstīts līgas oficiālajā mājaslapā internetā.

Tāpat internetā izteikta pateicība tiem līdzjutējiem, kas ievēro godīgas spēles principus un atdod savas balsis par hokejistiem.

Jau vēstīts, ka balsojums norisināsies vien līdz 14.decembrim.

Ceturtdienas pēcpusdienā līderis ar vairāk nekā 33 000 balsu ir Magņitogorskas «Metallurg» komandas zvaigzne Jevgēņijs Malkins, kurš par nepilnām 5000 zvaigznēm apsteidz citu krievu zvaigzni - līgas čempionvienību Maskavas «Dinamo» pārstāvošo Aleksandru Ovečkinu.

Neviens no Rīgas «Dinamo» komandas spēlētājiem vai kāds cits latviešu hokejists pašlaik nav starp balsojuma līderiem.

Šīs sezonas līgas Zvaigžņu spēle 12.-13.janvārī notiks Čeļabinskā.

Zvaigžņu spēles komandu otros hokejistu pieciniekus izvēlēsies masu mediju pārstāvji, bet 24.decembrī tiks nosaukti pilni komandu sastāvi.

Savukārt no 7. līdz 11.janvārim līdzjutēji atsevišķā balsojumā izvēlēsies abu komandu kapteiņus.

Šīs sezonas Zvaigžņu spēles nedēļas nogales Leģendu mačā spēkiem mērosies Sergeja Makarova un Vjačeslava Fetisova komandas.

Kā zināms, Rīgā šogad notika ceturtā KHL Zvaigžņu spēle. Pirmā notika Maskavā, Sarkanajā laukumā, otrā tika aizvadīta Minskā, bet trešā pagājušajā gadā notika Sanktpēterburgā.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu