Grupa «DaGamba» izdod debijas albumu «New Life» (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar, 6.decembrī, plkst. 19 restorānā «Ar mani atkal runā kaijas» savu debijas albumu «New Life» prezentēs progresīvā čellu grupa «DaGamba». Līdzās jau atpazīstamiem radio singliem albumā iekļauti pavisam jauni oriģināldarbi, tostarp sadarbības projekti ar pašmāju un ārvalstu mūziķiem, piešķirot «jaunu dzīvi» un jaunu skanējumu ierasti akustiskajam mūzikas instrumentam, informē grupas menedžments.

Grupa «DaGamba» ir Valters Pūce, Antons Trocjuks un Ričards Čerenkovs.

Apvienojot akadēmiskās zināšanas, skatuves pieredzi dažādos pašmāju un starptautiskos projektos, kā arī alkas pēc eksperimenta un citādas čellu mūzikas, DaGamba prasmīgi spēlējas ar jau zināmiem klasiskās un populārās mūzikas elementiem, vienlaikus radot arī paši savus oriģināldarbus.

Grupas debijas albumā iekļauti gan skaņdarbi no koncertu repertuāra, gan arī vēl nedzirdēti oriģināldarbi un īpaši sadarbības projekti, tostarp romantiskā balāde «Qui est le fou?», ko iedziedājusi franču mūzikas uzlecošā zvaigzne Lara Bellerose, un dzīvās bungas sitaminstrumentu virtuoza Mareka Logina izpildījumā. No skarbas rokmūzikas caur ritmiskiem hiphopa un šobrīd aktuālajiem dabstepa elementiem, līdz pat romantiskai atelpai stīgu vibrācijās, albums «New Life» ir grupas pirmais dialogs ieraksta formātā, kas uzrunā klausītāju visplašākajā čella mūzikas diapazonā.

Izdevējs - «Marana Productions».

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu