«Doktora Hausa» noslēdzošā sezona šovakar TV3 (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jaunā, astotā seriāla «Doktors Hauss» sezona turpināsies, kad Hauss būs cietumā teju izcietis sodu, lai atgrieztos un turpinātu glābt pacientu dzīvības. Taču pirms došanās ārā no cietuma viņam būs jāiztur vēl nedēļa, neiekuļoties nepatikšanās. Kā attīstīsies notikumi seriālā, uzzināsiet, ja sekosiet pēdējai «Doktora Hausa» sezonai.

Pateicoties televīzijas drāmai «Doktors Hauss», aktieris Hjū Lorijs ieguvis pasaules slavu, par viņa panākumiem varētu runāt un runāt. H.Lorijs ir nominēts «Emmy» balvai sešas reizes, divreiz ieguvis «Zelta Globusu»,

kā arī kļuvis par vislabāk apmaksāto televīzijas aktieri.

2012.gada Pasaules Ginesa rekordu grāmatā ierakstīts, ka vidēji par vienu epizodi aktieris saņēmis 700 000 dolāru. Taču nu pēc seriāla veidotāju lēmuma pienākusi beidzamā, astotā sezona, un interesanti, ka

19.sērijai H.Lorijs pats būšot režisors.

Tā būs jau otrā reize režisora ādā – pirmo reizi aktieris režisēja sestās sezonas sēriju ar nosaukumu «Lockdown».

Foto: publicitātes

Seriālu atstāj Kadija

Viena no seriāla «Doktors Hauss» panākumu atslēgām ir izcilie aktieri. Astotajā sezonā seriālā aizvien piedalīsies galvenais varonis, ekscentriskais doktors Hauss, kura lomā iejuties britu aktieris H.Lorijs, arī Omārs Epss, kurš atveido Dr.Formenu, un Roberts Šons Leonards, kurš iejūtas Dr.Čeiza ādā. Diemžēl seriālā neturpinās filmēties Līza Edelšteina, kura atveidoja slimnīcas vadītāju Lizu Kadiju. Doktora Hausa veidotāji vēlējušie samazināt honorārus, bet aktrise L.Edelšteina, kura pagājušajā sezonā saņēma 175 000 dolāru par sēriju, neesot piekritusi jaunajiem finansiālajiem nosacījumiem.

Ielūkojoties jaunajā sezonā

Tuvāk ielūkojoties gaidāmajā – medicīnas spožākais prāts atgriezīsies, lai turpinātu atklāt nopietnu slimību cēloņus un darītu visu, arī pārkāpjot robežas, lai glābtu pacientu dzīvības. Būs pagājis gads, kopš Hauss ietriecās Kadijas mājā. Tagad viņš atrodas aiz restēm, bet jau pavisam drīz pārlieku tiešais un atklātais ārsts būs uz brīvām kājām. Atgriežoties ierastajā ārsta ikdienā, viņš atklās, ka daudz kas pa šo laiku tomēr mainījies. Tomēr pats Hauss nav kļuvis citāds –

viņš turpina iet savu skarbā vīra ceļu un kļūst vājš tikai dažu sieviešu priekšā...

Kad Hausa iemīļotā ielasmeita Emīlija nolems precēties, viņš būs apņēmības pilns izjaukt sievietes vēl plaukumā esošās attiecības.

Foto: publicitātes

Pirms jaunākās, noslēdzošās «Doktora Hausa» sezonas vēl bija neziņa, vai tā patiešām būs pēdējā. Viss liecina, ka baumas ir patiesas. Seriāla veidotāji, izpildproducenti Deivids Šore (David Shore) un Ketija Džeikobsa (Katie Jacobs), kā arī seriāla galvenās lomas atveidotājs H.Lorijs apgalvo: «Veselas sezonas garumā 9. sezonas turpināšanas prognozes bija sliktas – beidzās līgumi ar aktieriem, kā arī pieauga ražošanas izmaksas. Labāk laikus apzināties, ka visam reiz pienāk beigas, tāpēc, ja skatītāju vērtēšanai nespējam nodot kvalitatīvas sērijas, veidot 9.sezonu ar minimāliem līdzekļiem būtu slikta ideja. Pēc neskaitāmām pārrunām tika nolemts, ka seriālam «Doktors Hauss» 8.sezona būs pēdējā, pavasarī seriāls sasniedza 177 sērijas – pēdējā ieguva nosaukumu «Ikviens nomirst».» Seriāla veidotāji ir pagodināti par ieguldīto darbu un uzskata, ka ikvienam šie astoņi gadi paliks kā labas atmiņas, ar ko lepoties.

Ko darīs Hjū Lorijs?

H.Lorijs ir ne tikai aktieris. Viņš izdevis romānu «Ieroču tirgonis» un blūza albumu «Let them talk». Viņa dzimtene ir Anglija, kur Lorijs sāka savu aktiera karjeru, un viņš vairākās intervijās ir minējis, ka vēlas atgriezties vietā, no kurienes nācis.

No 4.decembra ik otrdienu 22:00 kanālā TV3.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu