Šrempa debijas mačā «Liepājas metalurgs» piedzīvo zaudējumu (10)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.skliepajasmetalurgs.lv

Latvijas čempionvienība hokejā «Liepājas metalurgs» Baltkrievijas atklātā čempionāta (BAČ) spēlē pirmdien savā laukumā atkārtoti sacentās ar kopvērtējuma līdervienību Žlobinas «Metallurg» un piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 0:3 (0:1, 0:0, 0:2).

Šajā cīņā liepājnieku sastāvā debitēja amerikāņu uzbrucējs Robs Šremps, kurš tika nosūtīts no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas «Dinamo». Viņš kļuva par pirmo spēlētāju ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) pieredzi, kurš spēlējis «Liepājas metalurgs» komandā.

Šremps darbojās liepājnieku pirmās maiņas centrā, spēlējot vienā virknējumā ar Gunāru Skvorcovu un Robertu Bukartu. Amerikānis savā pirmajā BAČ spēlē ar rezultativitāti neizcēlās, metienus pa vārtiem neveica, soda minūtes nenopelnīja un maču pabeidza ar neitrālu lietderības koefiecientu.

Viesu labā vārtus guva Konstantīns Ņemirko, Valērijs Hļebņikovs un Konstantīns Baranovs.

Kā ziņots, abu komandu pirmajā mačā svētdien mājinieki piekāpās ar 1:4. Tāpat abas komandas iepriekš septembra beigās tikās Žlobinā, kad arī ar 4:1 bija mājinieki «Metallurg» spēlētāji.

Pēc tam turpmākajos mājas mačos 24. un 26.novembrī liepājnieki uzņems Soļigorskas «Šahtjor» vienību.

Pēc septiņu uzvaru sērijas «Liepājas metalurgs» komanda piedzīvojusi četrus zaudējumus pēc kārtas.

BAČ kopvērtējumā «Liepājas metalurgs» ar 38 punktiem 22 spēlēs joprojām ieņem sesto vietu, bet «Metallurg» ar 68 punktiem 26mačos atrodas pirmajā pozīcijā.

Čempionāts tiek aizvadīts trīs posmos. Pirmajā visas 11 komandas savā starpā izspēlēs četrus apļus, bet otrajā vienības tiks sadalītas divās grupās. A grupā tiks iedalītas komandas, kuras pēc pirmā posma ieņems 1.-6.vietu, bet B grupā sacentīsies komandas no 7. līdz 11.vietai. Otrajā posmā komandas grupās izspēlēs vēl divus apļus.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu