Žerdevs: Pretīgi lasīt ekspertu viedokļus (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas hokeja valstsvienības uzbrucējs Nikolajs Žerdevs bija dusmīgs par savas valsts mediju nostāju pēc viņam piešķirtā noraidījuma Eirotūres pirmajā posmā.

28 gadus vecais Žerdevs Eirotūres pirmajā posmā - «Karjala» - kausa izcīņas mačā pret Zviedriju tika noraidīts līdz mača beigām, par ko saņēma ļoti asu kritiku no vietējiem medijiem.

«Pēc mača es visiem puišiem atvainojos,» «rbc.ru» citēts Žerdevs. «Pretīgi lasīt Sergeja Gimajeva, Andreja Ņikoļišina un citu hokeja ekspertu viedokļus par notikušo incidentu. Lai viņi labāk atminas, kā paši spēlēja. Hokejs nav balets.»

«Ja reiz Gimajevs ir tāds augstas klases speciālists, tad viņam būtu jāsaprot, ka šādi es rīkojos neapzināti. Virsroku šajā situācijā ņēma emocijas,» piebilda Žerdevs.

Par pirmā Eirotūres posma uzvarētājiem svētdien kļuva Čehijas nacionālā komandas, kas uzvarēja visās trijās aizvadītajās cīņās.

Hokeja Eirotūrē ir četri posmi, kuros ik gadu piedalās Čehijas, Somijas, Zviedrijas un Krievijas izlases, kas pārsvarā veidotas no labākajiem Eiropā spēlējošajiem hokejistiem.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu