Slavens komiķis divreiz mēģinājis pakārties (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Raidījuma «Little Britain» zvaigzne Deivids Valliams atklāj publikai, ka, cīnoties ar depresiju, divas reizes ir mēģinājis pakārties.

Komiķis Deivids Valliams (41) stāsta, ka pirmais pašnāvības mēģinājums noticis jau 12 gadu vecumā, savukārt pēdējais - pirms deviņiem gadiem.

18 gadu vecumā komiķis ticis hospitalizēts, jo bija speciāli pārdozējis pretsāpju tabletes, kā arī reiz mēģinājis pārgriezt vēnas un domājis par lekšanu zem braucoša vilciena.

Raidījuma «Little Britain» zvaigzne Deivids Valliams ar māti
Raidījuma «Little Britain» zvaigzne Deivids Valliams ar māti Foto: AFP/LETA

«TheSun» raksta, ka par pašnāvības mēģinājumiem Deivids stāsta autobiogrāfijā «Camp David», kura nāks klajā nākamnedēļ. Šādu rīcību viņš pamato ar dziļu depresiju, kuru esot pārdzīvojis.

Viņa pēdējais dienasgrāmatas ieraksts ir dokumentēts 2003. gadā, kad viņš mēģināja nonāvēties, jo izšķīrās ar mīļoto. Tajā teikts: «Mēģināju pakārties, bet zināju, ka patiesībā nevēlos nomirt, es vienkārši vairs negribēju dzīvot.»

Komiķis skaidro, ka pašnāvības mēģinājumi sākušies bērnības nometnes dēļ, kurā viņu morāli terorizējuši citi biedri. Tolaik viņš ieskrējis mežā, lai pakārtos, taču viņam tas nav izdevies, jo izrādījies, ka vieta nav piemērota – Deivids bija par garu, lai karātos, neaizskarot zemi.

Deivids Valliams ar sievu modeli Laru Stounu
Deivids Valliams ar sievu modeli Laru Stounu Foto: AFP/LETA

Savukārt mēģinājums 18 gadu vecumā noticis tādēļ, ka viņu noraidījusi kāda meitene no skolas. Deivids pārdozēja pretsāpju tabletes, taču māte viņu atrada un nogādāja slimnīcā.

Reiz Jaungada dienā.Valliams mēģināja pārgriezt sev rīkli un vēnas ar virtuves nazi. Vēlāk, kad Deivids sāka lietot antidepresantus, viņš atklāj: «Vēlme nomirt vienmēr ir bijusi manī.»

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu