PETA sveic vegāni Hataveju ar govs mazuli (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Starptautiskā dzīvnieku tiesību aizsardzības organizācija PETA sveikusi savu biedru - aktrisi Annu Hetaveju izejot pie vīra rotaslietu dizainera Ādama Šulmana. Vegāne tikusi visai interesanta dāvana - teļa vārdā Hetavejs.

Amerikāņu aktrise Anna Hetaveja un rotaslietu dizaineru Ādams Šulmans salaulājās 29. septembrī saulrieta laikā kādā privātā īpašumā Kalifornijas centrālajā piekrastē. Hetaveja bija nolēmusi ka

viņas lielā diena būs bez gaļas un piena produktiem, tādi pavāriem nācās papūlēties kā pabarot 200 viesus bez šiem produktiem.

To novērtēja dzīvnieku aizstāvji PETA, Annas Hatavejas vārdā godinot teliņu, kurš ticis izglābts no nežēlīgiem apstākļiem kādā Pensilvānijas piena kombinātā.

PETA vice prezidents Treisijs Reimans par Annu izsakās: «Esot vegāne Anna dara labāko, ko vien var paveikt -

viņai būs laba veselība un viņa paglābs daudzus tādus teliņus.

Vegānu skaistums rodas sirdī un galvā, bet atspoguļojas cilvēka ārienē...»

Pāris saderinājās pirms gada - novembrī, un solīja apprecēties līdz 2013. gadam

Hetaveja ir kopā ar aktieri un dizaineru kopš 2008.gada. Tajā pašā gadā Hetaveja izšķīrās ar itāļu nekustamā īpašuma attīstītāju Rafaello Foljeri, kas tika arestēts un atzīts par vainīgu krāpšanā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu