Magna Steyr Polijā varētu montēt MINI un Infiniti

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kanādas automašīnu rezerves daļu ražošanas uzņēmums «Magna Steyr» varētu montēt «Mini» un «Infiniti» zīmola modeļus FSO rūpnīcā Varšavā, kuru pārvalda Ukrainas kompānija «UkrAvto», pirmdien vēsta laikraksts «Gazeta Prawna».

Atsaucoties uz pārrunām tuvu esošu informācijas avotu, laikraksts norāda, ka «Magna Steyr» un «UkrAvto» darījumu varētu noslēgt šā mēneša sākumā.

FSO komentārus pagaidām nesniedz.

«Gazeta Prawna» raksta, ka «Magna Steyr» šajā rūpnīcā varētu investēt vienu miljardu zlotu (167 miljonus latu), bet pirmās «Mini» un «Infiniti» automašīnas no montāžas līnijas varētu noripot 2013.gada otrajā pusē.

Sagaidāms, ka šīs investīcijas pirmajā fāzē varētu radīt līdz pat 3000 tiešu darba vietu un līdz pat 5000 darba vietu vēlāk.

FSO rūpnīcu 1948.gadā dibināja Polijas valsts, to vēlāk pārņēma Dienvidkorejas «Daewoo» un 2005.gadā «UkrAvto», kas līdz 2011.gada pavasarim tur ražoja «Chevrolet Aveo» modeļus ASV gigantam «General Motors».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu