Superauto pasaules vilinājums (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Ekskluzīvo sporta automobiļu pasaule ir kā apburts pasaku mežs: ja spersiet tajā kāju, iespējams, vairs nevēlēsieties pamest šo pasauli. Jo dziļāk tajā dosieties, jo vairāk un interesantākus spēkratus redzēsiet.

Bugatti, Ferrari, Porsche, Pagani, Lamborghini, Maserati u.c. ir autoražotāju vārdi, ar kuriem saistās ārkārtīgī rūpīgs un tehnoloģiski progresīvs inženierijas darbs, kā arī iespējami augsta gala cena, kas no planētas kopējās benzīngalvu masas atsijā tikai vismaksātspējīgākās; piemēram, tās, kas ir gatavas samaksāt 1,8 miljonus eiro par Pagani Zonda R, zinot, ka ar šo auto ārpus sacīkšu trases tāpat nevarēs braukt.

Tai pašā laikā auto pasaulē ir prāvs pulks krietni vien aizsniedzamāku superauto; ja ne jaunu, tad mazlietotu gan. Piemēram, Ferrari F430, ko ražoja līdz 2009. gadam, Maserati GranTurismo, kas tiek ražots joprojām, bet ir pārstāvēts arī lietoto auto tirgū, turklāt sniedz gandarījumu kā dinamiskas braukšanas piekritējiem, tā arī tālu gabalu veicējiem pa zemākas kvalitātes ceļiem.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu