Anastasija Skibunova pārstāv Latviju konkursā «Miss World» (9)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Anastasija Skibunova, bijusī Rīgas baleta Todes soliste, Pasaules Mākslas čempionāta Holivudā (World Championship of Performing Arts) fināliste, Vīnes, Maskavas un Rīgas labdarības balles vadošā debitante un speciālā viešņa, fotomodele, «Mis Latvija» konkursa režisore un horeogrāfe, Princešu skolas dibinātāja, šogad pārstāvēs Latviju starptautiskajā skaistumkonkursā «Mis Pasaule», kas norisināsies no 17. jūlija līdz 18. augustam Ordosā, iekšējā Mongolijā, Ķīnas reģionā.

Oficiālā konkursa «Mis Latvija 2011» titula ieguvēja Eva Dombrovska konkursā «Mis Pasaule» Latviju pārstāvēs nākamgad.

Anastasijas dzīvē vienmēr liela un nozīmīga loma bijusi cienīgai reputācijai un sociālam darbam. Viņa ir organizējusi labdarības pasākumus savā Princešu skolā, kā arī aktīvi piedalījusies starptautiskos labdarības pasākumos.

Anastasija Skibunova ir īsta Lēdija, kura jau tagad ir veiksmīga uzņēmēja, dažādu aktiermeistarības un dejošanas konkursu uzvarētāja un fināliste. Vēl Anastasija ir sasniegusi daudz panākumus horeogrāfijas un defilē veidošanā, kā arī šogad pabeidza Starptautisko universitāti Monako, kur saņēma maģistra grādu.

Uz «Miss World» konkursu Anastasiju gatavo un atbalsta pazīstamas Latvijas dizaineres Natālija Jansone un Šeila, fotogrāfe Tatjana Vlasova, filmēšanas kompānija «Graysen Production» un salons «Maija».

Jūs varat sekot Anastasijas panākumiem konkursā «Mis Pasaule» šajā saitā:

https://www.facebook.com/pages/Miss-World-Latvia/430774656956556

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu