Dima Bilans: «Ar ko gribu, ar to satiekos!» (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Krievijā populārais dziedātājs Dima Bilans (30) bija iegriezies Jūrmalā, lai Dzintaru koncertzālē sniegtu savu solokoncertu. Bilans fanus pārsteidza ar enerģiskiem skatuves priekšnesumiem, kā arī vokālu. Savukārt fani savam elkam bija sarūpējuši mīļas dāvaniņas un ziedus.

Uz Dimas Bilana koncertu bija ieradušies daži Latvijā populāri ļaudis - Latvijas zāļu ražotāja AS «Olainfarm» uzņēmuma valdes priekšsēdētājs un lielākais akcionārs Valērijs Maligins, režisors Oļegs Šapošņikovs, «Saskaņas centra» deputāts Andrejs Klementjevs un citi.

Tiesa gan, Jūrmalā Bilanam neizdevās baudīt atpūtu. Viņš uz savu solokoncertu Dzintaru koncertzālē ieradās taisnā ceļā no lidostas «Rīga», un jau pāris stundas pēc koncerta Bilans aizlidoja uz Kijevu. Šobrīd dziedātājam ir aktīvs koncertgrafiks. Līdz ar to ne tik bieži izdodas būt kopā ar savu mīļoto sievieti, kādreiz skandalozo Krievijas meiteņu grupas «t.A.T.u» solisti Jūliju Volkovu.

Jūlija Volkova un Dima Bilans kā dueta partneri apvienojās šā gada sākumā, kad ierakstīja un iesniedza Krievijas Eirovīzijas atlasē dziesmu «Back To Her Future». Jau pāris mēnešus vēlāk Krievijas bulvārpresē parādījās ziņas, ka Volkovas un Bilana starpā uzvirmojušas jūtas. Arī viesojoties Jūrmalā mūzikas festivālā «Jaunais vilnis», jaunais pārītis neslēpa savas attiecības. Taču Krievijas šovbiznesa aprindās nebeidz runāt, ka Bilana un Volkovas mīlas stāsts ir abu dueta reklāmas triks.

Arī šoreiz, viesojoties Jūrmalā, Bilans apstiprināja, ka saspringtajā darba grafikā, izbrīvē laiku, lai pabūtu kopā ar mīļoto. «Jūlija reizēm mēdz mīļi pajokot par manu saspringto darba grafiku. Tad arī mēdzu apstāties un aizdomāties par to. Nav dienas, kad mēs nesazvanāmies. Nesen pavadījām pāris dienas kopā un aizgājām uz klubiņu Maskavā un kārtīgi «atrāvāmies»,» par savām attiecībām stāsta Bilans.

Dima Bilans pēc koncerta Jūrmalā dzīvesstila portālam "Sejas" pozēja kopā ar  koncertaģentūras "Makroconcert" direktoru Igoru Jefremovu un bērniem
Dima Bilans pēc koncerta Jūrmalā dzīvesstila portālam "Sejas" pozēja kopā ar koncertaģentūras "Makroconcert" direktoru Igoru Jefremovu un bērniem Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Taču, vaicāts par abu attiecību nākotni, Bilans atzina, ka visādi var gadīties un, iespējams, jau pēc nedēļas viņš domās citādāk. «Neviens man nevar aizliegt dzīvot brīvi. Ar ko gribu, ar to satiekos,» nosaka Bilans.

Bilans arī Jūrmalā atzinās, ka metīs mieru Eirovīzijas konkursam un tajā vairs nepiedalīsies. Kā zināms, Bilans ar dziesmu «Never Let You Go» Eirovīzijā piedalījās 2006. gadā un ar dziesmu «Believe» šajā konkursā uzvarēja 2008. gadā, bet šogad duetā ar Volkovu Krievijas Eirovīzijas atlasē palika 2. vietā.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu