Aija Andrejeva sveic «Rīgas balzamu» ar dziesmu (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Piektdienas vakarā Konventa sētā notikušajā Kokteiļu festivālā populārā dziedātāja Aija Andrejeva ar divām dziesmām sveica «Rīgas melno balzamu» 260 gadu jubilejā, aicinot sveikšanai un labu vēlējumu teikšanai pievienoties arī klātesošos. Aijas dziedātajām dziesmām, tāpat arī brīnišķīgajai jubilejas tortei bija liela piekrišana.

Kā novēroja portāls «Sejas», Kokteiļu festivālu, kas jau kļuvis par tradicionālu vasaras pasākumu, apmeklēja vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki: mūziķis un grupas «Borowa MC» dalībnieks Aigars Runčis ar kundzi Agnesi, krodzinieks Arnis Bikšus ar kundzi - aktrisi Santu Didžus, dziedātāja Intara Busuļa brālis Lauris, kurš gan priecēja publiku ar priekšnesumiem, gan kopā ar simpātisko pavadoni - draudzeni Asnāti Legzdiņu izbaudīja daudzos kokteiļus; viesu vidū manīja arī dziedātāju LieniCandy, kura atkal iegriezusies Latvijā.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu