Audi izlaidīs minivenu un rolleri (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Audi

Ingolštates uzņēmums plāno izvērst savu piedāvājumu, izmantojot auto ar minivena virsbūvi, kā arī motorolleru vai motociklu. Ņemot vērā, ka vācieši nesen iegādājās itāļu motociklu ražotāju Ducati, šāda vēsts nav no gaisa pagrābts minējums un par to ziņo arī britu Autocar.

Kā Autocar atklājis Audi Mārketinga un pārdošanas nodaļas vadītājs Pīters Švarcenbauers, kompānijā tiek domāts par minivenu, taču tipisks šīs klases auto būtu «diezgan garlaicīga koncepcija». Turpretim, ja minivens ar piecām vai sešām sēdvietām jau no paša sākuma tiktu izstrādāts atbilstoši Audi filosofijai un dizaina specifikai, tam būtu krietni vien lielākas izredzes nonākt sērijveida ražošanā un «izsisties» tirgū, vēsta Motor.ru.

Audi pārstāvis arīdzan atklājis, ka kompānijas vadība iepriekš ir izskatījusi iespēju izlaist auto, kas atbilstu Ford S-Max dinamiskā minivena ideoloģijai un iemesls tam ir - Ford savulaik lielījās, ka ar šo auto ir izdevies pārvilināt daudzus premium zīmolu auto lietotājus.

Runājot par motorolleru vai motociklu, Švarcenbauers uzsvēris, ka tas nekādā gadījumā nebūs Ducati motocikls ar četriem riņķiem uz degvielas tvertnes. Itāļu kompānijas zināšanas un pieredze tiks izmantota, lai izstrādātu atsevišķu, unikālu Audi motociklu vai motorolleru.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu