«Depo» uzstāsies indīpopa grupa no Berlīnes «Fenster»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

5. jūlijā Vecrīgas klubā «Depo» uzstāsies indīpopa grupa no Berlīnes «Fenster», kuru iesildīs pašmāju jaunā grupa «Komjaunatne», informē klubā.

«Fenster» ir ņujorkieša JJ Weihl un berlīnieša Jonathan Jarzyna duets, kuram ierakstos un koncertos talkā nāk viņu draugs un producents Tadklimp.

«Fenster» dziesmu veidošanā izmato skaņu kļūdas, ritma cilpas, durvju aizciršanās trokšņus, tajā pašā laikā izmatojot sintezatoru maigo skanējumu, lai izceltu mijiedarbību starp abiem vokālistiem. Kritiķi to sauc par tipisku guļamistabas popu, uzteicot teicamo puiša un meitenes vokālu saskaņu, kā arī eksperimentālo un tehnisko elementu ideālo harmoniju veidojot augsti melodiskas dziesmas. Salīdzināšanai varētu piesaukt «The XX», «Peter, Bjorn and John», «Beach house» vai mūsu pašu «Tramplīni».

Šā gada martā tika izdots debijas albums «Bones», kas tika darīts ar izdevniecības MORR music palīdzību, kuras paspārnē darbojas tādas plaši pazīstamas (arī Latvijā) grupas kā Mum, FM Belfast, Kira Kira, Lali Puna un citas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu