Eiroparlamenta deputāte trakulīgajā «Silmaču» ballītē (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Nacionālais teātris piektdienas vakarā sezonu noslēdza ar tradicionālo izrādi «Skroderdienas Silmačos» un jautrām dejām un dziesmām teātra vestibilā.

Dejotāju vidū manīja gan Eiroparlamenta deputāti Inesi Vaideri, kura ar savu kungu - sporta žurnālistu Artūru Vaideru - laidās jautrā dancī, gan uzņēmēju Ilzi Jurkāni, gan Nacionālā teātra aktierus, kuri pēc trīsarpus stundu garās izrādes vēl atrada spēkus dejošanai un skatītāju dancināšanai.

Kopā ar aktieriem un skatītājiem krietnu brīdi ballējās arī teātra direktors, kuram kolēģi bija sagādājuši negaidītu pārsteigumu - izrādes noslēgumā, kad Rubenis uzrunāja skatītājus, aicinot viņus vestibilā iebaudīt alu un sieru, aktieris Ivars Puga direktoram uzlēja pamatīgu ūdens šalti, samērcējot viņa uzvalku. Skatītāji šo epizodi pavadīja ar vētrainām ovācijām, savukārt pēc tam sarunā ar «Sejām» Rubenis smejot atzina, ka neko tādu neesot gaidījis, taču šo aplaistīšanu uztverot kā Jāņu laika rumulēšanu. «Vienīgi, ja iepriekš būtu to zinājis, es nebūtu vilcis uzvalku,» viņš vēl rezumēja.

Dejās laidās arī «Skroderdienu» jaunākā iestudējuma režisore Indra Roga, savukārt kādā brīdī dejoja teju visi, kas atradās vestibilā. «Sāp kājas no dejošanas, un vairs nav balss, taču tas bija ļoti sirsnīgs pasākums, kas deva svētku sajūtu,» pēc ballītes atzina kāds no skatītājiem.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu