Latvijas hokejisti EIHC turnīrā spēlēs ar Čehiju, Zviedriju un Baltkrieviju (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas hokeja valstsvienība, gatavojoties olimpiskajam kvalifikācijas turnīram un pasaules čempionātam Somijā, aizvadīs vairākas pārbaudes spēles. Pirmās pārbaudes paredzētas jau novembrī – IIHF starptautiskajā logā.

Latvijas hokeja izlase IIHF novembra pārtraukumā (05.11.-11.11.2012.) mājās divas reizes sacentīsies ar pasaules čempioniem – Krievijas izlasi. Vismaz vienu spēli ir plānots aizvadīt Latvijas čempionu mājvietā «Liepājas Metalurga» ledus hallē.

No 13. līdz 15. decembrim mūsu izlase piedalīsies četru valstu turnīrā Francijā. Bez mājiniekiem frančiem Latvijas izlases pretinieki būs Slovēnijas un Dānijas vienības.

Helsinkos notiekošajā IIHF ikgadējā kongresā tika pieņemts lēmums, ka viens no Soču olimpiskajiem kvalifikācijas turnīriem nākamā gada februārī notiks Rīgā.

2013. gadā no 7. līdz 10. februārim «Arēnā Rīga» Latvijas hokeja izlase par vienīgi ceļazīmi uz Soču olimpiskajām spēlēm sacentīsies ar Franciju, Kazahstānu un vienu no priekšatlases grupas uzvarētājiem.

Pēc Barselonā notikušā IIHF hokeja foruma ir kļuvis zināms, ka Latvijas hokeja izlase «Euro Ice Hockey Challenge» tūres ietvaros mājās divas reizes sacentīsies ar Baltkrieviju un Zviedriju, bet izbraukumā ar Čehiju. Šobrīd tiek precizēti spēļu norises datumi un secība.

Tāpat LHF runā par vēl divu pārbaudes spēļu aizvadīšanu pirms došanās uz pasaules čempionātu Somijā.

Latvijas hokeja valstsvienība 2013. gada pasaules čempionātā savas apakšgrupas spēles aizvadīs Somijas pilsētā Helsinkos un sacentīsies ar Krieviju, Somiju, Slovākiju, ASV, Vāciju, Franciju un Austriju. Grupu turnīrs notiks no 3. līdz 14. maijam, savukārt izslēgšanas spēles - no 16. līdz 19. maijam.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu