Saab fani tiksies Minhauzena muzejā (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Saab

Šī gada 3.jūnijs Latvijas Saab Klubam jau atkal šķiet ideāla diena, kad gadskārtēji iesākt vasaras sezonu un sapulcēt līdzīgi domājošus Saab piekritējus, lai atpūstos un labi pavadīt laiku Minhauzena muzejā.

Formāts jau pārbaudīts un par labu atzīts Saab kluba vidē, jo lieliski spēj saliedēt tik šķietami ļoti atšķirīgos entuziastus un interesentus. Kas par formātu? Relaksēti atpūsties nepiespiestā atmosfērā tā, ka arī līdzpaņemtajām ģimenēm un otrām pusēm ir interesanti.

Pamatdoma ir tikšanās, iespēja «ieraudzīt sejā» cilvēkus, kas pazīstami tikai kā virtuālas personības, izrādīt mašīnu pēc pēdējiem remontiem un uzlabojumiem, galu galā – saliedēt Latvijas Saab vidi!

Pasākuma programmā ietilpst ekskursija ar gidu pa Minhauzena muzeju, pikniks, uz kuru katrs ierodas ar savu groziņu, atrakcijas bērniem, kas, piemēram, iekļauj veselu atrakciju kuģi. Būs arī iespēja saģērbties senlaicīgos tērpos un izstaigāt pastaigu taku, kas ved līdz pašai jūrai. Tieši Saabiem būs atsevišķa norobežota autostāvvieta.

Ierašanās Minhauzena muzejā Svētdien, 3.jūnijā, sākot no pulksten 11.00. Laiks, kurā ir plānots ekskursijas pa muzeju sākums ir 11.30.

Vairāk informācijas: www.saabclub.lv un www.minhauzens.lv.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu