Dohertijs: Mosa man zvana, kad iedzer (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Skandalozais mūziķis, karstas uzdzīves un bohēmas cienītājs Pīts Dohertijs presei atklāj, ka viņa bijusī sieva, supermodele Keita Mosa vēl aizvien viņam zvana, kad iedzer.

Kā Kannu kinofestivālā apgalvoja nereti iereibusī mūzikas zvaigzne Pīts Dohertijs, lai gan pagājuši ir pieci gadi kopš abu kopdzīves beigām, viņš bieži

saņemot «muļķīgus» telefona zvanus no savas bijušās.

«Mūsu šķiršanās iemesls bija viņas draugi, kuri vienmēr ir pret mani iebilduši. To arī apstiprina viņas regulārais arguments: maniem draugiem bija taisnība par tevi,» Mosu citē Pīts Dohertijs.

Skandalozais britu mūziķis Pīts Dohertijs
Skandalozais britu mūziķis Pīts Dohertijs Foto: Reuters/Scanpix

Dohertijs stāsta, ka ir neizpratnē par Keitas dīvainajiem telefona zvaniem viņam. «Viņa piedzeras un man zvana! Viņa ir precējusies... Dažreiz es noklausos viņas atstātos balss pastus - vienmēr viņa alkohola iespaidā runā muļķības. Bet viņa taču ir laimīgi precējusies -

kāpēc viņa man zvana? Varbūt viņa mani vēl mīl?

Nē, tomēr ne!» secina Dohertijs.

Dohertijs un Mosa kopā (uz)dzīvoja divus gadus pēc iepazīšanās 2005. gadā. Šobrīd britu supermodele ir laulātā draudzene rokmūziķim Džimmijam Hainsam, kuram jāvārdu teica pagājušajā gadā.

Supermodele Keita Mosa
Supermodele Keita Mosa Foto: AP/Scanpix
Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu