Rokfestivāls "Zvērā" 30. un 31. jūlijā (18)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.zvera.lv/Aivars

Kā katru gadu, jūlija nogalē Saldus rajona Zirņu pagastā notiks jau piektais neatkarīgais underground mūzikas festivāls "Zvērā" (sākotnējais nosaukums "Zābaks").

Kā vienmēr, bez supersponsora un bez superbudžeta, bet, kā allaž, kvalitatīvu atpūtu piedāvājošs, veidots, vadoties pēc DIY (do it yourself) ētikas. Šogad būs apmēram 40 grupas uz divām skatuvēm ("Bestia" un "Regnum"), dažādu stilu mūzika no vairākām valstīm. Četras dīdžeju skatuves, industrijas telts, deju placis, arī Austrumu kalns ar vaišnaviem.

Tradicionālais futbola turnīrs sestdienā, volejbola laukums, BMX, skeitborda rampa, peldes Ciecerē, takas "Zvēra" pļavās un mežos.

Festivāla norises vieta - ap 2 km no Rīgas-Liepājas šosejas, ap 10 km no Saldus, Liepājas virzienā. Sīkāk - www.zverafest.lv un http://www.myspace.com/zvera_fest

Uzstāsies: Inokentijs Mārpls, SIA Radikal, Mona de bo, Vic Anselmo, All Day Long, Spitfire (grupas "Ļeņingrad" blakus projekts), Paura no Brazīlijas u.c.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu