Igaunijā satiksmes noteikumus visbiežāk pārkāpj ar Chrysler (6)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Chrysler

Atbilstoši Igaunijas Policijas un robežsardzes departamenta analīzes datiem 2010.gadā uz tūkstoti automobiļu visvairāk ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu pastrādājuši automašīnu «Chrysler» vadītāji - 102,7, trešdien vēsta nacionālā raidorganizācija ERR.

Otrajā vietā pārkāpēju reitingā ir «Volvo» vadītāji - 82,6 pārkāpumi uz tūkstoti -, bet trešajā «Mercedes Benz» ar 80,2 pārkāpumiem. Piecinieku noslēdz «Citroen» un BMW ar attiecīgi 69,5 un 69,3 pārkāpumiem.

Sarunā ar laikrakstu «Postimees» Iekšlietu ministrijas vicekanclers Erki Korts atzina, ka viņam reitinga rezultāti ir liels pārsteigums.

«Taisnību sakot, es tam nenoticētu,» sacīja amatpersona. «Ļoti ilgi šajā pozīcijā atradās BMW, to nododot »Chrysler« pavisam nesen.»

«Acīmredzot, cilvēkiem, kas nopirkuši »Chrysler«, ienākumu līmenis ir augstāks par vidējo, viņiem ir panākumi un viņi cenšas ātrāk par citiem nokļūt galamērķī, lai būtu vēl veiksmīgāki,» sacīja Korts.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu