LNT tiešajā ēterā sāks diskusiju "Latvija, mēs tevi dzirdam" (56)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT

Eiropas Savienības ekonomisko kauju laukā Latvija cieš vienu sakāvi pēc otras, lai gan mēs atrodamies vislabākajās ģeogrāfiskajās pozīcijās, lai dzīvotu labklājībā. Tādēļ, sākot ar 19.jūliju, katru pirmdienas vakaru pulksten 21:00 LNT tiešajā ēterā notiks tautas diskusija, kuras laikā tiks definētas Latvijas nacionālās intereses, TVNET informēja LNT radošais direktors Niks Volmārs.

LNT ģenerāldirektors Andrejs Ēķis, kurš ir diskusiju cikla idejas autors, saka: "Tad, kad valstis cīnās, jāredz cīņas mērķis un visi resursi jāmobilizē, lai uzvarētu karā. Jāredz savas nacionālās intereses un tās jāaizstāv. Pasaulē notiek ekonomiskais karš. Latvija tajā ir ierauta un nes vienu upuri pēc otra. Tautas dzīves līmenis katastrofāli krīt. Lai uzvarētu ekonomiskajā karā, valstis visā pasaulē cīnās par savām interesēm. Latvijas tauta nezina savas intereses un nevar aizstāvēt savu dzimteni. Latvijas intereses mēs visi esam aizstāvējuši katrs atsevišķi, pēc savas izpratnes. LNT dos iespēju izpratnes apvienot un definēt Latvijas nacionālās intereses tā, lai katrs, no bērna līdz sirmgalvim, tās turētu savā sirdī. Tikai tā mēs dzīvosim pārticībā."

Tādēļ LNT nākas publiski sākt debates par valsts nacionālajām interesēm. LNT pilda savu sociālo funkciju vispārīgā labuma interesēs.

LNT tautas diskusiju veidos bez politiķiem - LNT tiešraides studija uz diskusijas laiku izsludinās par zonu, kas brīva no politikas.

Komentāri (56)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu