Šovu «Okartes skatuve» pamet Sandija Vīgante (138)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

5.maijā, «OKartes skatuves» pēdējā izbalsošanas vakarā, skatītāji lēma, ka šovu pamet dalībniece, kura pusfināla koncertā palika pēdējā vietā, - Sandija Vīgante.

Sandija tāpat kā Kašers izbalsošanas krēslos nonāca pēc neveiksmes koncertā.

No iekšējā balsojuma viņiem pievienojās Buks un Pujāts. Par Buku balsoja lielākā daļa dalībnieku, kā iemeslu minot nespēju mainīties un, iespējams, ne īpaši pamanāmo atbilstību mūziklam. Turpretī Pujātu, kuru visi pieminēja kā lielisku dziesmu autoru, iegāzusi dziedāšana.

Skatītāji visu izbalsošanas laiku aktīvi atbalstīja dalībniekus, kas cīnījās par palikšanu šovā, un stundas laikā tika atdots vairāk nekā 8500 balsu. Par Buku skatītāji atdeva 3131 balsi, par Pujātu - 2768 balsis, par Kašeru - 2109 balsis, bet par Sandiju - 534 balsis.

Līdz ar to skatītāji lēma, ka pēdējā šovu pamet Sandija. Starp citu, viņa bija vienīgā no tā saucamajiem jauniņajiem, kas šovā noturējās līdz pusfinālam. Visi tie, kas ir finālā, dalību OKartes skatuvē sāka 16.janvārī, pamatsastāvā.

Komentāri (138)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu