Tiek rīkots labdarības «garage sale»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Lai palīdzētu atveseļošanas centra «Rasas pērles» no vardarbības cietušajiem bērniem, no 25. līdz 30. aprīlim Rīgā, Vīlandes ielā 3 (studija «Polefit») notiks labdarības akcija-izpārdošana «Garage Sale», informē akcijas rīkotāji.

Izpārdošanā visi interesenti varēs iegādāties Latvijas modes mākslinieku, TV vadītāju un smalko aprindu personu unikālas mantas par simbolisku cenu. Visi izpārdošanas laikā iegūtie līdzekļi tiks izmantoti Latgales reģionālā atbalsta centra «Rasas pērles» sporta zāles aprīkošanai.

«Rasas pērles»direktore Ilze Andze stāsta, ka no 2009. gada, bērnu skaits vecumā no 2 līdz 18 gadiem, kuriem nepieciešama kvalificēta centra palīdzība, ir palielinājies. «Pie mums nonāk no dažāda veida vardarbības cietušie bērni, un mūsu centra uzdevums ir ļaut viņiem atgriezties pilnvērtīgā dzīvē. 2011. gadā mūsu centrā ārstēšanos izgāja 11 zēni un 13 meitenes vecumā no 2 līdz 18 gadiem, kas bija cietuši no seksuālās vardarbības. Bet cietušo no morālās vardarbības ir vēl vairāk.»

Akcijas organizatori aicina visus interesantus apmeklēt labdarības izpārdošanu un iegādāties iepatikušies lietas. Tērpus, apavus un aksesuārus akcijai jau ir nogādājuši daudzi Latvijas dizaineri un sabiedrībā pazīstami cilvēki. Visas akcijas mantas varēs iegādāties par Ls 5, 10, 25 un 50.

Akcijā piedalīsies Katja Šehurina, Anna Rozīte, Natālija Jansone, Marika Ģederte, Jeļena Ušakova, Marija Vlasova, Iļja Buļičevs, Elli U, «Sockbox» zīmola dizaineri, Narciss, Anna Ledskalniņa, Natālija Tumševica, Jeļena Gricuka, Svetlana Loeva, Jeļena Tonova, Vlada Stoļičnaja, «Majskaja Roza» (Maskava), «Fashion Distribution Showroom» (Maskava), kā arī daudzi citi.

«Akcijas mērķis ir ar konkrētu darbību palīdzēt konkrētai bērnu rehabilitācijas iestādei - savākt nepieciešamos līdzekļus sporta zāles aprīkošanai, tik ļoti nepieciešamai mazo pacientu atveseļošanai,» stāsta Natālija Oļesika, pasākuma līdzorganizatore. «Ceram, ka mums tas izdosies un mēs ar entuziasmu turpināsim iesākto darbu,» viņa piebilst.

Izpārdošana būs atvērta apmeklētājiem līdz 30. aprīlim, plkst. 12 - 20.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu