Infiniti izlaidīs M3 konkurentu (17)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Infiniti

Nissan premium automobiļu nodaļas Infiniti klāstā šobrīd nav neviena īstena lieljaudas automobiļa, taču neoficiālas ziņas liecina, ka šaja ziņā briest pārmaiņas.

Infiniti jau tagad izlaiž Infiniti Performance Line (IPL) automobiļus, taču tie no standarta mašīnām atšķiras vien ar mazliet stingrāku balstiekārtu un nelieliem vizuāliem uzlabojumiem. Skaidrs, ka ar šādiem auto pret vācu lieljaudas mašīnām cīnīties nav jēgas, tādēļ japāņi liks lietā savas zināšanas, lai uz G sērijas bāzes uzbūvētu kārtīgu ielas sporta auto.

Amerikāņu Autoblog vēsta, ka uz nākamās paaudzes G sērijas kupejas bāzes (šis auto dienas gaismu ieraudzīs 2014. gadā), tiks konstruēts arī pavisam karsts auto ar 3,7 litru V6 twin-turbo motoru un 530 zirgspēkiem. Šāds auto jau būs nopietns BMW M3 un Mercedes-Benz C 63 AMG sāncensis, vienīgi amerikāņu avoti norāda, ka tā cena gan nebūs īpaši zemāka. Par to, vai plānots izlaist arī īpaši spēcīgu G sērijas sedanu, pagaidām informācijas nav.

Karstās Infiniti G kupejas motors, starp citu, tiks būvēts tajā pašā sterilajā darbnīcā, kur kopā tiek skrūvēti Nissan GT-R 3,8 litru motori.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu