Bin Ladena ģimeni deportēs no Pakistānas (3)

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pērn nogalinātā starptautiskās teroristu organizācijas «Al Qaeda» līdera Osamas bin Ladena ģimene varētu tikt deportēta no Pakistānas jau trešdienas rītā, paziņojuši informēti avoti.

Jau ziņots, ka bin Ladena trīs sievas un divas meitas tika aizturētas 3.martā, kad viņas tika oficiāli arestētas par nelikumīgu iekļūšanu un dzīvošanu Pakistānā.

Aprīļa sākumā Pakistānas tiesa piemēroja viņām īstermiņa apcietinājumu un deva rīkojumu viņas deportēt.

Apcietinājuma termiņš beidzas otrdien.

«Viņas dosies ceļā šonakt vai agri no rīta. Pēc plkst. 12 šonakt viņas var tikt deportētas jebkurā laikā,» otrdien aģentūrai AFP apliecināja viņu advokāts.

Arī kāda amatpersona Pakistānas izlūkdienestā apstiprināja, ka bin Ladena ģimene, visticamāk, tiks deportēta kaut kad ap pusnakti.

Kā jau ziņots, bin Ladens tika nošauts 2011.gada 2.maijā ASV īpašo uzdevumu vienības SEAL operācijā garnizona pilsētā Abotābādā netālu no Pakistānas galvaspilsētas. Bin Ladens šajā ēku kompleksā dzīvoja vairākus gadus.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu