Infiniti elektromobilis (13)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvāko pāris gadu laikā uz konveijera nonāks Infiniti zīmola elektroauto, kas būvēts, izmantojot Nissan Leaf agregātus.

Ņujorkas motoršovā Infiniti atklājis konceptautomobili LE Concept, kurš sniedz aptuvenu priekšstatu par to, kāds elektromobilis nonāks uz konveijera, vēsta Motor.ru.

Foto: Infiniti

Infiniti zīmola pirmais masveidā ražotais elektroauto tiks būvēts uz modernizētiem Nissan Leaf agregātiem. Cita starpā var atzīmēt, ka tam būs jauni litija jonu akumulatori ar paaugstinātu ietilpību, kas ļaus uzlabot automobiļa dinamiku, neupurējot gaitas rezervi, un uzlabota bateriju uzlādes sistēma. Tās galvenās priekšrocības, salīdzinot ar Leaf, būs par 50% saīsināts bateriju uzlādes laiks. Var atzīmēt, ka Nissan sērijveida elektroauto baterijas no 220 voltu rozetes var uzlādēt astoņās stundās.

Foto: Infiniti

Infiniti LE Concept sērijveida versija ražošanā tiks laista 2014. gadā.

Var atzīmēt, ka doma par sērijveida elektroauto neaprobežojas vien ar šādu praktisku ģimenes auto. Ženēvas motoršovā Infiniti prezentēja divvietīgo EMERG-E (skat.resursos), kas apgādāts ar diviem 402 zirgspēku, 1000 Nm elektromotoriem un 1,2 litru trīs cilindru iekšdedzes dzinēju (48 ZS, 107 Nm), kurš kalpo vienīgi kā ģenerators bateriju lādēšanas procesā.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu