Latviešu jaunie snovbordisti iekaro Alpu virsotnes! (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RidersAgency

Skolēnu pavasara brīvdienās sabiedriskā organizācija RidersAgency, kas apvieno ekstrēmo sportu aktīvistus, instruktorus un atbalstītājus, latviešu jaunajiem snovbordistiem rīkoja snovborda nometni Austrijas augstāko Alpu virsotnē – Solden, Octāles ielejā, TVNET informē Riders Agency vadītājs Kaspars Bleikšs.

Riders Agency pasākumu mērķis ir popularizēt ekstrēmos sporta veidus un veselīgu dzīvesveidu bērnu un jauniešu vidū, un ik gadu jaunie snovbordisti pavada sešas lieliskas dienas Alpu kalnos.

Lai arī Latvijā ir attīstījusies spēcīga jaunā snovbordistu paaudze, kas parasti trenējas vietējās nogāzēs, snovborda prasmju uzlabošanai ir nepieciešami lielāki un augstāki kalni. Nedēļas laikā RidersAgency komanda guva lieliskas un neaizmirstamas emocijas, ik dienas lēkājot pa 15 m augstiem tramplīniem, slaidiem u.c. elementiem, ko piedāvā Almdudler sniega parks dažādu sarežģītības elementu līnijās.

Riders Agency piedzīvojumu nedēļas laikā latviešu jaunieši iegūst ne vien jaunas snovborda un slēpošanas prasmes, bet arī papildina dažādu svešvalodu prasmes. Atrodoties uz kalna kopā ar vācu, austriešu, šveiciešu u.c. valstu vienaudžiem, notiek komunikācija, kuras laikā nostiprinās zināšanas.

Tramplīnu būvēšanas 360 grādu tūre

Visa pasākuma garumā tika filmēti video, kas jaunajiem braucējiem kalpos par noderīgu materiālu sava braukšanas progresa analizēšanai.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu