Lindas Leen T kreklu kolekcija Chameleon jau pārdošanā! (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms vērsies vaļā Linda Leen Boutique, jau šodien ir ekskluzīva iespēja iegādāties kolekcijas apģērbus www.uzvelckreklu.lv sadaļā „Lindas Leen kolekcija”.

Jaunās kolekcijas prezentācija – labdarības izsole, notika trešdien – jaunākajā K.I.D. restorānā Vecrīgā. Kreklus un kleitas demonstrēja sabiedrībā pazīstami cilvēki – Santa un Arnis Bikšus, Žanete Skarule, Jana Kalniņa, Sandra Zvīgule, Jānis Stībelis, Ints Teterovskis, Rihards Zaļupe, Dāvids, Ēriks Stendzenieks, Jānis Šipkēvics Jr., Gustavo, Raimonds Tiguls un citi. Ar savu klātbūtni šīs personas aicināja pievērst sabiedrības uzmanību labdarības izsolei.

Prezentācijas laikā viesiem bija iespēja iegādāties pirmo LL-kreklu, kura ienākumi tika ziedoti www.palidzesim.lv, kas rūpējas par tiem Latvijas bērniem, kuriem nepieciešama steidzama palīdzība veselības atgūšanai. Pasākumā tika saziedoti 556 LVL! Šādi Linda Leen aizsāk tradīciju arī turpmāk no katra Boutique pārdotā apģērba ziedot vienu latu.

Info: www.lindaleen.com www.uzvelckreklu.lv www.palidzesim.lv

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu