Jezdakova par «svoloču» saņem rājienu (89)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Finanšu ministrs Andris Vilks, izvērtējot Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektores (VID) Nelijas Jezdakovas rīcību saistībā ar viņas pausto Latvijas Televīzijas raidījuma «De facto» žurnālistiem, kā arī iepazīstoties ar viņas paskaidrojumiem, ir pieņēmis lēmumu izteikt amatpersonai aizrādījumu, TVNET uzzināja ministrijā.

Ministrs uzskata, ka Jezdakovas komunikācija ar žurnālistiem ir bijusi nepieņemama. VID ģenerāldirektores rīcība nav bijusi atbilstoša iestādes vadītāja pienākumiem, komunicējot ar masu mediju pārstāvjiem.

Ministrs ir lūdzis Jezdakovu turpmāk savā darbībā, pildot VID ģenerāldirektora pienākumus, laikus medijiem sniegt profesionālu viedokli un nepieļaut personiska rakstura piezīmes.

Jau vēstīts, ka raidījums «De facto» svētdien ziņoja: Jezdakova vairāk nekā mēnesi mēģinājusi izvairīties no intervijas sniegšanas Latvijas Televīzijai un žurnālistiem nācies iesaistīt pat Vilku un premjeru Valdi Dombrovski (V). Jau pēc notikušās intervijas VID ģenerāldirektore žurnālistam Jānim Gestem likusi nodot sveicienu, ka viņš ir «svoločs».

Komentāri (89)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu