Sadalītas «Latvijas Stila un modes balvas 2011» (15)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto / TVNET

Pirmdienas, 5.marta, vakarā restorānā «Ciro's Pomodoro» tika apbalvoti aizvadītā gada spilgtākie modes industrijas pārstāvji, kā arī stilīgākās TV, teātra, mūzikas un šovbiznesa zvaigznes, kas iet kopsolī ar modi. Baltijas Modes federācijas organizētā ikgadējā balva tika pasniegta jau septīto reizi.

Pasākumu, ko vadīja Ieva Adamss un Andris Bulis, ar priekšnesumiem kuplināja Goran-Gora, Ieva Kerēvica ar pavadošo grupu, «Triānas parks» un «Soul & Emotion». Balvas pasniegt aizvadītā gada stilīgākajām slavenībām bija aicināti aktrise Zane Vaļicka, advokāts Aldis Gobzems, mūziķis Intars Busulis, stila ikona Maija Silova, Maija Rozīte-Krištopane u.c. sabiedrībā pazīstami cilvēki. Tika piešķirtas arī vairākas specbalvas par īpašiem sasniegumiem: pie balvām tika modes māksliniece Kristīne Pasternaka, TV «seja» Ketija Dombrovska, modes māksliniece Žanete Auziņa.

Par aizvadītā gada stilīgākajiem atzīti:

Silīgākais aktieris - Ivars Krasts (Jaunais Rīgas teātris),

Stilīgākā aktrise - Regīna Razuma (Jaunais Rīgas teātris),

Stilīgākā dziedātāja - Agnese Rakovska («Triānas parks»),

Stilīgākais dziedātājs - Markus Riva,

Stilīgākā mūziķu grupa - «Instrumenti»,

Stilīgākā TV raidījumu vadītāja - Anita Altmane (TV3, «Ievas pārvērtības»),

Stilīgākais TV raidījuma vadītājs - Jānis Strapcāns (TV3, «Kinomānija»),

Modes veikals ar interesantāko koncepciju (atvērts 2011.gadā) - «ZoFA» (koncepcijas autore - Elīna Dobele),

Gada debija modes jomā - «SockBox»,

Gada modes mākslinieks - zīmols «Narciss» (Alise Trautmane).

Atgādināsim, ka par kandidātiem šai balvai lemj speciāla žūrija, kuras sastāvā šogad ir glancēto žurnālu galvenie redaktori un modes redaktori, pazīstami fotogrāfi un žurnālisti: Anita Altmane, Ieva Čečina, Jānis Deinats, Sergejs Kondrašins, Santa Kristiana Zāmuele u.c.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu