Notievēt pēc svētkiem palīdz olīvas (11)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sxc.hu/daphna_bub

Svētki pagājuši, bet liekie kilogrami palikuši? Atbrīvoties no liekā svara palīdz olīvas, apgalvo dietologi. Kādā daudzumā lietot olīvas, lai sasniegtu vēlamo efektu?

Lai iegūtu vēlamo ķermeņa svaru, vajag sākt dienu, uzturā lietojot olīvas un olīveļļu. Tātad pirms brokastīm tukšā dūšā vajag apēst 11-12 olīvas vai izdzert vienu ēdamkaroti olīveļļas (dodiet priekšroku pirmā aukstā spieduma olīveļļai, tikai ņemiet vērā, ka tā ir dārgāka).

Izmantojot uzturā olīvas, tas palīdzēs apturēt svara pieaugumu un ātrāk atgriezties pie iepriekšējās formas, kā arī normalizēs zarnu trakta darbību.

Tiem, kas vēlas ātri notievēt, vajadzētu ievērot olīvu diētu.

Itāļi jau sen to izmanto un apgalvo, ka tāda diēta palīdz atbrīvoties no 2-3 kilogramiem 3-5 dienās.

Tātad tukšā dūšā vajag apēst 10 olīvas vai izdzert ēdamkaroti olīveļļas. Brokastīs un pusdienās ēdiet dārzeņu un zaļumu salātus, kam pievienota olīveļļa. Launagā un vakariņās ēdiet tikai zaļās vai melnās olīvas. Dzert vajag tikai negāzētu ūdeni.

Taču, pirms sākat olīvu diētu, pievērsiet uzmanību, ka tai iespējama viena negatīva blakusparādība – holecistīts. Tiesa, tas attiecas tikai uz olīveļļu, jo tai ir žultsdzenoša iedarbība.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu