"R.E.M." atklāj jaunā albuma nosaukumu un izdošanas laiku

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu rokgrupas "R.E.M." jaunais albums "Accelerate", kas ir kolektīva 14. studijas albums, iznāks 2008.gada aprīlī un būs straujāks nekā 2004.gadā iznākušais iepriekšējais ieraksts "Around The Sun", ziņo "New Musical Express".

"R.E.M." pie jaunā ieraksta strādāja Vankūverā un Dublinā kopā ar grupu "Bloc Party" un "Snow Patrol" producentu Džeknaifu Lī.

Uzturēšanās laikā Dublinā pagājušajā vasarā grupa nospēlēja piecus izpārdotus "darba mēģinājumus", kuros faniem bija iespēja dzirdēt jaunās dziesmas.

Jaunajā albumā būs iekļauti tādi skaņdarbi kā "Until The Day Is Done", "Living Well Is The Best Revenge", "Mr Richards", "Staring Down The Barrel Of Middle Distance" un "I''m Gonna DJ", ko grupa regulāri spēlēja pasaules turnejas koncertos 2004.gadā un 2005.gadā.

Grupas līderis Maikls Staips pastāstīja, ka sparīgām ģitārām pilnais albums ir "mūsu ātrākais ieraksts pēdējo 20 gadu laikā".

"Domāju, ka "Around The Sun" dziesmas ir lieliskas, tomēr šā albuma ieraksta procesā mēs kā grupa zaudējām savu koncentrēšanos. Tagad mēs to esam atguvuši un tā ir daudz spēcīgāka," Staips sacīja intervijā mūzikas žurnālam "Q".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu