«Lattelecom» pabeidz datoru dāvināšanu «Pieslēdzies Latvija!» dalībniekiem

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uzņēmums «Lattelecom» trešdien noslēdzis datorus piešķiršanu kustības «Pieslēdzies Latvija!» dalībniekiem visā Latvijā. Pēdējie datorus saņem Rīgas un Rīgas rajona iedzīvotāji, portālu «Apollo» informēja uzņēmumā.

Līdz ar to ir pabeigta datoru piešķiršana – 90 tautas kustības dalībnieki visā Latvijā ir saņēmuši datorus, lai varētu pilnveidot savas zināšanas, gūt progresu savā attīstībā vai biznesa izaugsmē.

Visvairāk datoru tikuši Vidzemes iedzīvotājiem – 25, Zemgales iedzīvotājiem tikuši 18 datori, Latgales iedzīvotājiem – 17, bet 13 datori tikuši kurzemniekiem. Uz Rīgas rajonu aizceļoja viens dators, savukārt Rīgā palika septiņpadsmit datori. Kopumā tika saņemti 1506 stāsti par to, kā dzīves kvalitāte uzlabotos, ja ikdienā šiem cilvēkiem būtu pieejams dators un internets.

«Šī akcija nav datoru dalīšana par brīvu. Dāvinot datoru, vēlamies, lai cilvēki izjūt progresu, ko dod datora lietošanas prasme. Esmu pārliecināts, ka dāvana sniegs ne tikai emocionālu prieku, bet kalpos kā instruments, lai atbalstītu savas ģimenes. Mēs izšķīrāmies par labu zināšanu sabiedrībai. Lai cilvēki nedzīvotu pesimismā un rīkotos, nodrošinot sev labāku nākotni,» norāda «Lattelecom» valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

Lielākā daļa no iesūtītajiem stātiem bija veltīti ģimenes stiprināšanai - vecāki par bērniem un bērni par vecākiem, kā arī bērni viens par otru. Pamanīti un novērtēti tiek arī līdzcilvēku labie darbi un nesavtīgie centieni.

Projekta uzvarētāji saņēma datorus no «Lattelecom» ar Windows operētājsistēmu, ko dāvāja sadarbības partneris «Microsoft Latvia».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu