Ženēvā debitēs jaunais Outlander

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mitsubishi

Ženēvas motoršovs kļūs par skatuvi, uz kuras pirmo reizi publikas priekšā iznāks jaunais Mitsubishi Outlander.

Veidojot jauno Outlander, inženieru galvenais pienākums esot bijis radīt auto, kuram būtu vieni no labākiem ekonomiskuma un ekoloģiskuma rādītājiem klasē. Taču modernizēšanas laikā paveiktas arī daudz kas cits.

Cita starpā Mitsubishi norāda, ka jaunajam auto ir krietni vien augstāks drošības līmenis (tas panākts, ieviešot vairākas jaunas vadītāja atbalsta sistēmas), kā arī braucējiem draudzīgāks un kvalitatīvāk nostrādāts salons.

Konkrētas jaunā modeļa specifikācijas Mitsubishi pagaidām neatklāj, taču pēc apraksta var noprast, ka krosoveram būs iespējams uzstādīt kā 2 litru benzīna motoru, tā arī 2,2 litru dīzeļdzinēju, piedevām ekonomiskākais un ekoloģiskākais būs modelis ar dīzeli, priekšpiedziņu un sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu. Šā modeļa CO2 emisiju mērķis ir nepārsniegt 130 gramus uz kilometru.

Drošības līmeņa celšanai tiek ņemtas talkā vairākas, nu jau diezgan ikdienišķas tehnoloģijas, tostarp FCM (Forward Collision Mitigation System), kas, ieraugot auto ceļā šķērsli, automātiski veic bremzēšanu, ACC jeb adaptīvo kruīza kontroli, kas uztur drošu distanci līdz priekšā braucošajiem auto, un LDW (Lane Departure Warning System), kura brīdina par neapzinātu izbraukšanu no joslas.

Vispirms jaunais Outlander nonāks pārdošanā Krievijas tirgū šā gada vasarā un tikai pēc tam tas tiks ieviests Eiropā, Japānā, Okeānijā, Ķīnā un Ziemeļamerikā. Gada laikā pārdošanā nonāks arī Outlander ar plug-in hibrīdsistēmu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu