Dana Dombrovska nezaudē ticību mīlestībai

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

Stiliste un TV šova «Dejo ar zvaigzni» dalībniece Dana Dombrovska, kura vēl nesen sapņoja par kāzām, atkal piedzīvojusi sāpīgu šķiršanos. Kā vēsta žurnāls «Kas Jauns», viņas attiecības ar uzņēmēju Romeku Kūnu beigušās ar salauztu sirdi.

Savulaik visa Latvija sekoja līdzi Danas un skandalozā mūziķa Andra Kiviča mīlasstāstam. To, cik nozīmīga loma mūziķa dzīvē aizvien ir Kiviča dēla Kristofera Paula māmiņai, Andris plaši izklāstījs savā autobiogrāfijā, grāmatā veltīdams vairākas nodaļas atmiņu stāstiem par savām attiecībām.

Pēc šķiršanās no Kiviča Dana vairākkārt ļāvusies jaunām attiecībām, tomēr līdz šim tās nav vainagojušās ar laimīgas ģimenes izveidošanu. Tagad Dana atbalstu radusi savā bijušajā līgavainī Kalvī Lasmanī, ar kuru pirms vairākiem gadiem kala precību plānus. «Kopā gan neesam,» sarunā ar žurnālu «Kas Jauns» uzsvērusi Dombrovska, paskaidrojot, ka Kalvis viņai ir sirsnīgs un uzticams draugs, bet vairs ne mīļotais.

Foto: Publicitātes foto / TV3

Savukārt par savu šķiršanos no Romeka stiliste teic - šis stāsts esot ļoti komplicēts, viņa tajā vairs nevēloties iedziļināties. Stilistes draugi runā, ka Kūns vientuļo māmiņu (Danu - red.) finansiāli izmantojis, un Dana, uzticēdamās mīļotā godīgumam, esot iedzīvojusies visai lielās parādsaistībās, kas nu palikušas uz pašas pleciem.

Sarunā ar žurnālu «Kas Jauns» Dana Dombrovska atzinusi, ka šīs attiecības viņai devušas lielu mācību.

«Saprotu, ka tagad man jākļūst vēl stiprākai. Arī pieaugušākai, jo man taču ir bērns.

Rudenī Kristofers sāks iet skolā, man viņš jāsagatavo skolas gaitām. Nevaru atļauties būt vieglprātīga.»

No dzīves nebūšanām Dana pašlaik patveras aizrautīgā darbā. «Šajā jomā man klājas labi. Veidoju vairāku žurnālu vākus, bet nesen sāku strādāt par stilisti «Vernisāžas« klubā «Coyote Fly»,» viņa stāsta.

Vēl Dana atzinusi, ka tomēr neesot zaudējusi ticību mīlestībai un zinot, ka gan jau reiz sastaps savu otro pusīti: «Apzināti pēc jaunām attiecībām netiecos, neko nemeklēju. Viss notiks tad, kad tam būs jānotiek. Ļoti ceru, ka reiz sastapšu cilvēku, kuram simtprocentīgi varēšu uzticēties, pret kuru man nebūs jābūt aizdomu pilnai, un ar kuru esot kopā varēšu vienkārši to izbaudīt.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu