«Zelta talantu» žūrija šovakar gatava darbam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No šodienas (plkst.20:20) ik svētdienu telekompānija «Latvijas Neatkarīgā televīzija» (LNT) tiešraidē skatītājiem piedāvās televīzijas šovu «Latvijas zelta talanti 2012», kas būs jau ceturtā raidījuma sezona.

«Latvijas zelta talantu» 2012. gada sezonā dalībniekus vērtēs žūrija, kurā būs trīs profesionāļi - horeogrāfs Agris Daņiļēvičs, dziedātājs un kordiriģents Jānis Ozols, kā arī humoriste Jana Kalniņa.

Foto: Publicitātes foto /LNT

Paši žūrijas pārstāvji ir ļoti daudzpusīgi un apveltīti ar dažādām spējām un talantiem. Bērnībā horeogrāfs Daņiļēvičs sapņojis kļūt gan par daiļdārznieku, gan zvejnieku, gan pavāru, gan kalnu slēpotāju. Vistuvāk sava bērnības sapņa piepildīšanai viņš ticis kalnu slēpošanā, jo gandrīz iekļuvis Latvijas izlasē.

Savukārt diriģents Ozols bērnībā sapņojis par vienkāršām lietām, proti, viņš vēlējies kļūt par 4.autobusa šoferi. Šis viņa sapnis ir piepildījies nedaudz, jo viņam ir autovadītāja apliecība. Diriģenta hobijs ir garšas atmiņu krāšana, un viņš ir kaislīgs pavārs, ar saviem kulinārajiem eksperimentiem daloties blogā, kam var sekot līdzi ikviens interesents, atklāja Jansone.

Foto: Publicitātes foto /LNT

Žūrijas dalībniece Jana Kalniņa bērnībā visvairāk vēlējusies mainīt savu vārdu, jo viņai ļoti gribējās būt Solveigai. Bērnībā viņa mēdza sevi vizualizēt kā garmatainu tumšmati baltā ārsta halātā un augstā cepurē, kura šuj bērniem brūces. Viņa jau agrā bērnībā apzinājās dziesmas varu un dziedāšanu kā pašas hobiju.

Kalniņu vilinājusi arī opermāksla, un šā sapņa īstenošana tagad ir vainagojusies ar regulāriem operas apmeklējumiem

un mūzikai pietuvinātu draugu loku.

Līdzīgi kā iepriekšējās «Latvijas zelta talantu» sezonās, arī šogad piecos atlases raidījumos savus sapņus piepildīs 50 pārliecinoši un talantīgi cilvēki no visas Latvijas - Rīgas, Jūrmalas, Jelgavas, Carnikavas, Mārupes, Bauskas, Valmieras, Siguldas, Ventspils, Liepājas, Ugāles, Daugavpils, Limbažiem un Jaunpiebalgas.

Šova dalībnieki cīnīsies ne tikai par titulu «Latvijas zelta talants 2012», bet arī naudas balvu 5000 eiro (3514 latiem), kas būs «Zelta zivtiņas» piešķirtā stipendija talanta attīstīšanai.

Šovu vadīs Ketija Dombrovska un Dailes teātra aktieris Dainis Grūbe.

Šovs «Latvijas zelta talanti» - no 29.janvāra svētdienās LNT!

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu