Infiniti M35h kļuvis par planētas dinamiskāko hibrīdauto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Pagājušajā nedēļā informācijas telpā pavīdēja ziņa, ka šonedēļ tiks noskaidrots, kurš ir planētas ātrākais tā dēvētais pilnais hibrīds.

Pretendenti uz šo titulu bija tikai divi – Porsche Panamera S Hybrid un Infiniti M35h – un salīdzinošajā testā uzvarētājs izrādījies japāņu auto, vēsta Motor.ru. Nissan koncerna sedans ceturtdaļjūdzi (402 metri) no vietas veicis 13,4 sekundēs, finiša līnijas šķērsošanas brīdī konkurentu apsteidzot par apmēram sava korpusa garumu. Video, kurš gan nav sanācis īpaši dabisks, tas tiek skaidri atainots.

Pagājušā gada septembrī Infiniti jau veica līdzīgu braucienu, un toreiz 402 metrus M35h nobrauca 13,9 sekundēs un pie finiša līnijas automobiļa ātrums bija 165,61 kilometrs stundā.

Var atzīmēt, ka japāņu pilnais hibrīdauto ir apgādāts ar 306 zirgspēku 3,5 litru V6 benzīna motoru un 68 ZS elektromotoru, savukārt Porsche hibrīdauto zem motora pārsega atrodas 3 litru V6 kompresordzinējs ar 333 zirgspēkiem un 47 ZS elektromotors. «Pēc papīriem» ātrāks ir Infiniti (tā sprints līdz simtam aizņem 5,5 sekundes, bet Porsche – apmēram 6 sekundes), un tas tagad arī apstiprināts salīdzinošajos izmēģinājuma braucienos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu