Sergeju Kondrašinu visvairāk kaitina smēķējošas sievietes (66)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā atzīst fotogrāfs Sergejs Kondrašins, visvairāk viņu sievietēs kaitina netikums smēķēšana, kas katru sievieti dara neglītu.

"Agrāk pats daudz smēķēju, bet, kopš atmetu, kā tāda grūtniece nepanesu cigarešu dūmu smaku. Bez tam šis netikums ļoti negatīvi ietekmē izskatu," žurnāla "Santa" janvāra izdevumā secina fotogrāfs Sergejs Kondrašins.

Fotogrāfs novērojis, ka visvairāk no šī netikuma cieš sievietes āda, kas viņuprāt, sievieti padara īpaši neglītu. "Zobi vairākumam sieviešu gan tagad ir balināti, arī nagi, kas bieži ir mākslīgie, nekļūst dzelteni, taču ar ādu gan neko nevar izdarīt - smēķētājām tā ātri noveco," žurnāla "Santa" intervijā savus novērojumus pauž fotogrāfs.

Kad fotogrāfam tiek jautāts, vai viņu netracina kādi citi no populārākajiem sieviešu netikumiem, viņš atbild, ka nē, jo mierīgi var paciest gan stundām ilgo pļāpāšanu pa telefonu, gan šopingu.

"Paldies Dievam, ideāli cilvēki neeksistē - katram ir savi "tarakāni". Bet, ja ar vīriešiem esmu diezgan nepielaidīgs,tad sievietei kādu tarakančiku varu piedot. Viņa taču to kompensē ar savu sievišķīgo mīļumu!" intervijas beigās secina Sergejs Kondrašins.

Komentāri (66)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu