Infiniti Ženēvai gatavo sporta hibrīdauto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Infiniti

Lai gan patlaban pasaules auto industrijas darboņu un interesentu skati ir pavērsti Detroitas virzienā, kompānijas Nissan premium nodaļa Infiniti jau sāk pirmās publiskās aktivitātes Ženēvas auto izstādes sakarā.

Līdz Ženēvas šovam vēl atlikuši apmēram divi mēneši, tomēr Infiniti jau publiskojis pirmo tā dēvēto tīzeri - attēlu ar daļu no auto, ko plāno pirmo reizi parādīt tieši Šveicē.

Par auto pagaidām zināms ir visai maz; tik vien kā kompānijas iekšienē lietotais apzīmējums Advanced Sports Car Concept un tas, ka auto ir izteikti sportiskas dabas braucamais ar vidū iebūvētu iekšdedzes dzinēju un elektromotoru.

Piedevām bateriju pakete, ko var uzlādēt no rozetes (tātad vārdā nenosauktais auto ir plug-in hibrīds), ir pietiekami energoietilpīga, lai automobilim nodrošinātu vērā ņemamas iespējas braukt elektrorežīmā. Katrā ziņā Infiniti norāda, ka pilsētas režīmā auto varēs pārvietoties bez CO2 izmešiem, tātad ar izslēgtu iekšdedzes dzinēju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu