Krievi Kalgari bez izredzēm?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaules čempionātā daiļslidošanā, kas šomēnes notiks Kanādas pilsētā Kalgari, nepiedalīsies septiņkārtējā Eiropas čempione un Turīnas olimpisko spēļu bronzas medaļas ieguvēja Irina Sluckaja no Kievijas.

Savu lēmumu Sluckaja pamato ar sāpīgo neveiksmi Turīnā, no kura 27 gadus vecā sportiste vēl nav atguvusies. Būdama viena no galvenajām pretendentēm uz zelta godalgu, Sluckaja izvēles programmas laikā piedzīvoja kritienu un bija spiesta samierināties ar bronzu.

Irina Sluckaja.
"Tas sadragāja manu sapni, bet es esmu cīnītāja un nepadošos. Man visa dzīve vēl priekšā," mājienus par gatavošanos Vankūveras olimpiādei jau paspēja dot Krievijas daiļslidotāja, kas arī pirms četriem gadiem Solteiksitijā, būdama galvenā favorīte, izcīnīja tikai sudraba medaļu.

Šobrīd izskatās, ka Kalgari pasaules čempionātā medaļu sadalīšana, katrā gadījumā tas noteikti attiecas uz zelta godalgām, notiks bez Krievijas sportistu līdzdalības.

Pēc Turīnas ardievas lielajam sportam ir teikuši pāru sacensību uzvarētāji Tatjana Totmjaņina un Maksims Mariņins, savukārt deju čempioni Tatjana Navka un Romāns Kostomarovs, kā arī vīriešu konkurencē triumfējušais Jevgeņijs Pļuščenko ir nolēmuši atpūsties.

Pasaules čempionāts Kalgari norisināsies no 20. līdz 26. martam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu