Kopā ar mīļoto un bonapartiem (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūziķi iesaka, kā pavadīt Valentīna dienu

"Eirovīzijas" dziesmu konkursa nacionālajā atlasē intrigu radījis jaunais projekts "Bonaparti.lv" — viņi piesaistījuši pat Maestro Raimonda Paula uzmanību, kas apsolījis tiem jaunu dziesmu. Konkursā sekstets uzstājas ar dziesmu "Questa Notte" un uzskata, ka tā ir vispiemērotākā, lai divām mīlošām sirdīm liktu straujāk pukstēt.

"Mūzika ir numur viens, kas vedina uz mīlestību. Ar to var atzīties mīlestībā daudz labāk nekā ar vārdiem, jo tie nespēj spēlēt izšķirīgo lomu," ir pārliecināts Andris Ābelīte. Savukārt Roberto Meloni iesaka Visu mīlētāju dienu pavadīt, klausoties tieši "Bonaparti.lv" dziesmu, sēžot mājās uz dīvāna un malkojot sarkanvīnu. To, ka šī dziesma izbaudāma, dzerot vīnu, teic arī Zigfrīds Muktupāvels. Un visi kā viens — arī Kaspars Tīmanis un Andris Ērglis — apgalvo, ka "Questa Notte" jāklausās cilvēkiem, kas ir iemīlējušies, — divatā, nošķirtiem no apkārtējās pasaules. Bet, ja jums netīk šī dziesma, izbaudiet skaistas balādes un mūziku no vecajām filmām, klausieties indiešu mīlas dziesmas vai Stingu, klasisko mūziku vai vecumvecos šlāgergabalus. Bet varbūt vislabāk viens otram patiksiet, klausoties roku vai metālu? Katram jau sava gaume.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu