21 gols un rietumnieku uzvara (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ESPN.com

Nacionālās hokeja līgas "Visu Zvaigžņu" spēlē Rietumu konferences izlase šorīt agri pēc Latvijas laika Dalasā guva virsroku pār Austrumu konferences komandu. Par spēles vērtīgāko hokejistu tika atzīts austrumnieku pārstāvis un Bufalo "Sabres" kapteinis Daniels Brīrs, kurš guva vārtus un četreiz rezultatīvi piespēlēja.

Kā ierasts, "Visu Zvaigžņu" spēle bija vārtu guvumiem bagāta un nedaudz veiksmīgāki tajā izrādījās Rietumu konferences apvienotie spēki, kas uzvarēja ar 12:9.

2007. gada 24. janvāris, Dalasa. Austrumu komandas vārtsargs Raiens Millers no
Šajā spēlē tika iemesta pavisam 21 ripa un tas kļuva par trešo rezultatīvāko "Zvaigžņu" maču NHL vēsturē. NHL zvaigžņu "salidojums" pēdējoreiz notika pirms trīs gadiem, jo 2005. gadā to izjauca "lokauts", bet pirms gada Ziemas olimpiskās spēles Turīnā.

Uzvarētāju rindās ar diviem gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm katrs izcēlās Riks Nešs un Braiens Rolstons, bet četras rezultatīvas piespēles Kolorādo "Avalanche" kapteiņa Džo Sakika kontā. Pa diviem vārtiem guva arī Janiks Pero un čehs Martins Havlats, bet a reizei ripu Austrumu izlases vārtos iedabūja soms Tēmu Selane, slovāks Ļubomirs Višņovskis, Patriks Marlo un Dions Fanē.

Ar ripu viens no Rietumu komandas rezultatīvākajiem spēlētājiem Riks Nešs no "Blue Jackets". Viņu cenšas kavēt Martins Senluī no "Lightning".
Ar ripu viens no Rietumu komandas rezultatīvākajiem spēlētājiem Riks Nešs no "Blue Jackets". Viņu cenšas kavēt Martins Senluī no "Lightning". Foto: ESPN.com

Austrumu komandā vārti un divas piespēles Denija Hītlija rēķinā, divas ripas rietumieku vārtos iemeta slovāks Zdeno Čara, bet viņa tautietis Marians Hosa paspīdēja ar četrām rezultatīvām piespēlēm. Pa vieniem vārtiem Austrumu komandas labā guva krievs Aleksandrs Ovečkins, Martins Senluī, Ēriks Stāls, Džastins Viljamss un Šeldons Surejs.

Rietumu komandas sastāvs: Vārtsargi - Roberto Luongo, Mika Kiprusofs, Mārtijs Turko. Laukuma spēlētāji - Eds Džovanovskis, Niklass Lidstrēms, Kimo Timonens, Dions Fanē, Filips Bušē, Endijs Makdonalds, Braiens Rolstons, Patriks Marlo, Džo Torntons, Džonotans Čīkū, Bils Gerins, Ļubomirs Višņovskis, Džo Sakiks, Martins Havlats, Riks Nešs, Tēmu Selane, Raiens Smits, Janiks Pero.

Austrumu komandas sastāvs: Vārtsargi - Martins Brodērs, Raians Millers, Kristobals Uē. Laukuma spēlētāji -Tomašs Kaberle, Zdeno Čara, Džejs Būmīsters, Džeisons Bleiks, Braiens Kembels, Šeldons Surejs, Braiens Rafalskis, Džastins Viljamss, Saimons Gaņjē, Brendans Šenehens, Denijs Hītlijs, Daniels Brīrs, Marians Hosa, Ēriks Stāls, Martins Senluī, Vinsents Lekavaljē, Aleksandrs Ovečkins, Sidnijs Krosbijs.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu