LR anotācija: Ciparu televīzija ir klāt? Diena ģimenes veselībai? (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/William Hook

1.jūnijā notiks televīzijas analogās apraides atslēgšana visā Latvijā - turpmāk jau ciparu signāls līdz skatītājam nonāk caur dekoderi, kabeļtīklā vai caur “satelītšķīvi”. Kā nepalikt bez televīzijas, ja mājās ir tikai televizors un kaut kāda antena? Ko piedāvā dažādi televīzijas pakalpojumu piegādāji?

Par to saruna 28.maijā Latvijas radio raidījumā "Kā labāk dzīvot" no 9:00 līdz 10:00 ar Tomu Ābeli no Lattelecom, Viasat Latvija vadītāju Valtu Ermansonu un Baltcom preses sekretāru Lauri Kļaviņu.

Ko jūs teiktu par iespēju vismaz vienu dienu kopā ar maziem un lieliem pasportot, pārbaudīt veselību un parunāties ar mūsu olimpiešiem? Tāda iespēja tiešām būs - lai atbildētu, kad, kur, kā un kāpēc, raidījumā pēc 10:00 viesosies Latvijas Tautas sporta asociācijas ģenerālsekretāre Gaļina Gorbatenkova, Latvijas Medicīnas studentu asociācijas pārstāve Margarita Kalniņa, “bronzas” olimpiete kamaniņu sportā un Bērnu un jauniešu kamaniņu sporta skolas direktore Ingrīda Amantova un divi šīs skolas audzēkņi - Roberts Millers un Kārlis Matuzāls.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599, e-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Saziņai Skype - kldzivot1

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu