LR1 anotācija: Vīngliemeži - dzīva nauda? Ja patiesi vēlies, visu var? (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/didier.bier

Protams, vīngliemeži dārzā ir īsta sodība - to apetīte ir nevaldāma, un cīņa ar tiem varbūt gūs rezultātus pēc daudziem gadiem. Bet varbūt ir iespējams tos pašus vīngliemežus pārvērst naudā? Ja reiz plašajā pasaulē ir kāds, kas pērk, atliek vien uzzināt, ko un kā labāk darīt. Ar ko sākt un kas lielajiem lēnajiem patīk?

Lai uzzinātu iespējami daudz par tādu biznesu, LR1 raidījuma "Kā labāk dzīvot" studijā 18.maijā pēc 9:00 aicināsim Latvijā lielāko vīngliemežu audzētāju Imantu Vītoliņu.

Gudri cilvēki saka - ja ko patiesi un no sirds ļoti, ļoti vēlies - viss notiek un jebkuri sapņi pārvēršas īstenībā! Ja atceraties - februārī mūsu raidījumā viesojās kāda dāma, kura vēlējās samazināt svaru un pati tam bija izveidojusi metodiku - tagad viņa savu ieceri ir īstenojusi! Par to, kā sapņi pārtop īstenībā, un kas vajadzīgs katram, kas vēlas sasniegt ko līdzīgu, runāsim no 10:00 līdz 11:00, kopā ar grāmatas “Kā sasniegt vēlamo svaru?” autori Natāliju Lapiņu.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599, e-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu